fredag den 14. marts 2014

Favoritter i marts


  • I hjemmet: Små gule solskins-kugler på stilk. Jeg ved ikke hvad de sjove blomster hedder, men lige nu pynter de så yndigt i mit soveværelse:)


  • I læsekrogen: Lige nu dyrker jeg min kommende profession lidt. Bliver klogere på at tale om sorg og død. Tunge sager, men godt med noget konkret at fordybe sig i. Når det bliver for tungt læser jeg Julia Hastrups "Blodig Genvej".


  • I ørene: Hører Jamie Cullum. Ikke en gammel favorit, men alligevel helt okay. Vi skal til koncert 4. april i det nye Musikkens Hus i Aalborg, så jeg varmer op.

  • I maven: Chia-grød. Har længe manglet inspiration til god og sund morgenmad. Lige nu er det chia-grød med jordbærmos og cacaonips, som redder mine morgener. 


  • Velvære-kontoen: Spiser 5:2 igen. De ekstra kilo svinder meget langsomt, men det føles godt og tøjet strammer lidt mindre. Forkæler kroppen med vitaminer fra Pukka, gode olier og masser af hjemmelavede juice og smoothies med et ekstra tilskud C-vitamin fra super-bær.


  • På-gad-godt-listen: En tur til Holland og besøge sød veninde, der lige er flyttet derned og som jeg savner, men det er økonomien ikke lige til som det er nu.

4 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

SÅ FINE SAGER! :) Og hvor køber du så dine fine gule kugler ??? :)

MissMuffin sagde ...

De er købt i blomsterbutikken i Skrågade i Nørresundby- de koster kun 6 kr. pr. stk :)

Line - Rotten's Univers sagde ...

Trommestikker tror jeg at de bliver kaldt :-D

MissMuffin sagde ...

Line, det tror jeg også du har ret i, men det er vidst ikke deres rigtige navn- damen i blomsterbutikken forstod vidst ikke helt hvad jeg mente da jeg bad om dem :)