lørdag den 22. marts 2014

Lørdag

Dolly slapper af efter morgen-gåtur

Torsdag aften kørte jeg Rocky hjem til hans ejer. Rocky nåede at være i pleje hos os i 3 måneder, men nu var alting faldet på plads, så Rockys ejer kunne få ham hjem igen.
Rocky er en rigtig dejlig hund og her er lidt stille, men det har hele tiden været planen og jeg har det fint med det. Især fordi Dolly allerede er blomstret lidt op. Nu mangler jeg bare en at sove middagslur på sofaen med, for Rocky ville gerne putte i ske og det var altså hyggeligt:)
Lørdagen i dag skal bruges på udelukkende praktiske ting, når jeg altså lige kommer i gang her på et tidspunkt. Rengøring og tøjvask står øverst på programmet og så trænger skabene på badeværelset til en ordentlig oprydning.
Jeg ville nok hellere snuse rundt inde i byen, købe blomster og ost på torvet og spise brunch på en af byens cafeer, men det må blive en anden lørdag.
Hvad skal du lave i dag)


3 kommentarer:

Anonym sagde ...

God lørdag til dig! Jeg håber at der bliver tid til en lille pause eller to :-)

Jeg gider ikke praktiske ting i dag, men jeg kender godt de lørdage hvor man bare er nødt til at tage fat.

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

Dejligt med hundehygge. Her fik jeg spontant en te-gæst kl 10, den næste spontane gæst kl. 13 og er nu inviteret over til naboen til mad kl 18.30. Troede ikke jeg skulle noget i dag andet end arbejde - og nu har jeg slet ikke fået arbejdet! Man kan da heller ikke få fred her på Samsø:-)

MissMuffin sagde ...

Nana, det er blevet til en solid middagslur på sofaen efter rengøringen, så det var skønt:)
Jeg kan faktisk godt lide at gøre rent (med få undtagelser som fx at rengøre ovn eller pudse vinduer), så jeg har hygget med det..

Tante Sød, det lyder godt nok som det hårde liv på Samsø :) Sådan nogle dage skal der også være plads til, for de giver energi på lykke-kontoen til grå og triste arbejdsdage:)