Idag bliver bar en dovne-dag..
Har bar tullet lidt rundt, ordnet det sidste af vasketøjet fra igår, hæklet lidt i solen med Emma og hygget lidt i køkkenet....
Jeg er stadig vild med smoothies, men der skal knas på toppn.
Så da jeg ryddede op i skuffen med opskrifter osv. dukkede der en op på honningristet müsli, som jeg kastede mig udi.
Jeg havde desværre ikke flere hørfrø, så brugte lidt ekstra solsikkekerner og sesamfrø istedet.
Det bliver virkeligt sprødt, men indeholder jo så også en pæn portion sukker- måske jeg blander det op med lidt ekstra havregryn, branflakes eller havefras.
Honningristet müsli med kanel
200 g havregryn
100 g akaciehonning
100 g solsikkekerner
100 g hørfrø (50 g solsikkekerner + 50 g sesamfrø)
50 g kokosmel
1½ tsk kanel
50 g rosiner
Bland alt undtagen rosiner godt sammen i en skål.
Fordel blandingen på 2 bageplader og rist det ved 180 grader i 7 min og vend det så.
Rist yderligere 7 min og lad det så afkøde, inden rosiner blandes i og det kommes på tætsluttende glas..
Ingen kommentarer:
Send en kommentar