Aftensmaden idag skulle være let, så jeg kiggede li lidt rundt på nettet, for jeg kunne intet selv finde på.
På Arlas hjemmeside fandt jeg et par omeletter og det blev denne med ost...
Den smagte super godt, men blev altså ikke særligt køn, haha:) Godt jeg tog billeder af den inden jeg foldede den sammen..
Jeg lavede dobbelt portion, for jeg synes 1 æg pr. person var lige lidt nok.
Desuden udskiftede jeg 1 dl majs med 1 dl rød peberfrugt, da jeg havde noget der skulle bruges..
Tomatsalsaen var temmelig trist, men de tomaterne vi havde var nu heller ikke noget at råbe hurra for- så kethuppen blev hentet frem:)
Osteomelet med tomatsalsa (2 pers)
4 æg
3 dl majs
1 dl rød peber
2 spsk mælk
150 g revet ost
salt, peber
lidt frisk purløg
smør til stegning
Tomatsalsa
2 tomater
½ lille løg
1 fed hvidløg
lidt salt og sukker
½ spsk sød chilisauce
Kom æg, majs, peberfrugt, mælk, salt og peber i en blender eller foodprocessor og kør det hurtigt sammen til en jævn masse.
Smelt lidt smør i en stor pande under kraftig varme- det må ikke blive brunt.
Kom æggeblandingen på panden og drys osten over.
Bag omeletten ved jævn varme i ca 3 min.
Lad halvdelen af omeletten glide over på et fad og fold den anden halvdel over.
Drys med purløg og evt. en smule tørristet bacon.
Lav den evt. i en lille pande af 2 omgange, så bliver den nok nemmere at håndtere:)
Skær tomaterne i kvarte.
Kom alle ingredienserne til salsaen i en blender eller foodprocessor og kør ca. 10 sek.
Smag til og lad den hvile ½ time inden servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar