mandag den 15. november 2010

En nye uge..

Hyacintherne er noget af det bedste ved vinteren.
De er smukke og velduftende.
Blomstermanden på torvet sælger 3 for en 20'er, så jeg snuppede 3 af de lyserøde i lørdags.
Nu er det bar at vente på, at de giver et par dage med velduft:)
Jeg forstår ikke, at det allerede er mandag igen.
Hvor bliver de weekender af?!
Madklubben blev aflyst sidste mandag, men nu prøver vi om det ikke kan lykkes idag.

5 kommentarer:

Guapizimo sagde ...

Du har ret mht. hyacintherne - det er en billig måde at få fine og velduftende blomster i hjemmet. Jeg har haft kig på dem, men ikke fået dem købt, må hellere gøre det denne uge :)

Finurligheden sagde ...

Jeg elsker også hyacinterne! De er smukke, dufter skønt og vidner om, at det snart er jul jul jul! Rigtig god mandag!

Hvorfor f..... skal det være så svært? sagde ...

Jeg elsker også hyacinter, men synes, at de tit har en tilbøjelighed til at blive alt for lange i stænglerne og så er de knap så pæne og vil gerne vælte. Hav en god dag

Anonym sagde ...

Det er altså lidt pinligt jeg spørger dig her.. Men ihvertfald, faldt over din opskrift på falafler, og ville lige høre om der kun bliver 7 fallafler, eller er det forkert? Og er smagen af hvidløg meget dominerende i din opskrift?

MissMuffin sagde ...

Guapizimo, jeg har også kigget længe, men nu skulle det altså være:)
Du må afsted efter nogen!

Finurligheden, de er nemlig et symbol på vinter og jul- de er en af plusserne ved den mørke tid vi er gået ind i:)

Jette, det har du ret i- ellers vokser de nærmest ikke og springer ud helt nede i det grønne, men man kan heldigvis også være heldige og få nogen ordenlige..

Anonym, det er bestemt ikke pinligt, at du spørger mig her- hvertfald ikke hvis du vil have svar, for jeg ser den nok ikke ellers:)
Ja, der bliver de der 6-7 stykker af portionen.
Jeg laver dem som regel på slum nu, men det er som regel med 200-300 g. kikærter jeg bruger og det giver der omkring, men de er også pænt store så.
Jeg elsker hvidløg og synes det er meget tilpas med denne mængde:)
Jeg bruger en del mere persille og krydderi, for jeg kan godt li at de smager af noget..
God fornøjelse:)