onsdag den 10. november 2010

MissMuffins rødkålssalat med appelsin og valnødder..

Mortens aften er ikke noget vi har tradition for i min familie, men nu kan jeg godt li and, så jeg greb muligheden for at få and og SOVS idag:)
Tror faktisk, at sovsen er den bedste ting ved at få and, haha..
Vi fik bar et par andelår med kogte kartofler, sovs og så en knasende rødkålssalat til.
Rødkålsslaten er der vidst ikke noget nyt i, men god det er den og salat skal der altså til den tunge mad!
Emma synes vidst også at det er en fest, for hun har fået en klat sovs i hendes hundepiller idag og det er noget der passer de kræsne smagsløg:)

MissMuffins rødkålssalat med appelsin og valnødder (2 pers)
1/4 hoved rødkål
½ appelsin
50 g valnødder
1 spsk. finthakket persille
1 spsk. olivenolie
½ spsk. citronsaft
lidt salt

Fjern det yderste blade på rødkålen og snit det meget fint.
Skræl appelsinen og fjern hinderne. Skær appelsinkødet i små stykker.
Hak valnødderne groft.
Bland det hele sammen i en skål og lad det trække 5 min inden servering.

7 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Haha, søde søde Emma :) Hun ligner umiskendeligt meget min lille bimse-hund ;) Utrooolig glad for "menneskemad" ;)

MissMuffin sagde ...

Kristine, sån nogle små skødehunde er slet ikke skabt til at spise væmmeligt hundemad hvis du spørger dem:)

Eeyorenyk sagde ...

Nej hvor sjovt - Det er sådan en salat jeg skal lave på fredag. :p Vi kunne ikke få anden til at passe i dag, så vi tager den lige et par dage for sent.
Egentlig går jeg ikke op i selve dagen, men jeg Elsker and og julemad i samme stil, så det er bare en god anledning. :p

Anonym sagde ...

Uhm, er ret vild med rødkålssalater :-)

mange hilsner
Birthe

Sommerhusliv Hele Aaret sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Sommerhusliv Hele Aaret sagde ...

Uhm... det bare det bedste jeg ved, når der serveres and.
Bliver helt sulten..
Knus Susi

MissMuffin sagde ...

Katja, bedre sent en aldrig ikke:)
Jeg elsker også and! Julemad er ikke noget jeg higer efter, men and og risalamande har en stor blads i mit mad-hjerte:)

Birthe, jeg kan også rigtig godt li det- især sammen med appelsin og persille, det smagte rigtig skønt!

Jette, and er bar godt! Jeg kunne trille igår aftes, så meget sovs og kartofler røg der ned:)