søndag den 14. august 2011

MissMuffins Pasta med kantareller og serranoskinke

Vi bliver aldrig rigtigt trætte af pasta, så endnu en pastaret har set dagens lys herhjemme:)
Generelt er vi ret glade for svampe herhjemme, men kantarellerne er og bliver en favorit!
Der stod en bakke i køleskabet sammen med nogle lækre cherrytomater, en pakke skinke og en slat fløde så det var nemt at trylle en lækker og cremet pastaret frem.
Hvis du ikke er bange for persille kan den godt klare lidt mere, men så vil Kristian ikke spise det:)
Havde jeg haft noget babyspinat havde jeg helt sikkert kommet en håndfuld i, men det er bare sjældent at min lokale Føtex har det. Øv!
Undlad skinken og riv noget frisk parmesan over, så er det en dejlig vegetarret:)

MissMuffins Pasta med kantareller og serranoskinke (2 pers.)
1 pakke frisk pasta
4 skiver serranoskinke
1 bakke kantareller (ca. 110 g.)
7-8 cherrrytomater i halve
2 forårsløg i skiver
2 spsk. finthakket persille
1 tsk. dijonsennep
ca. 1 dl. piskefløde
1 spsk. smør
olivenolie, salt
evt. lidt frisk timian

Varm ovnen op til 200 grader.
Placer skinken på en bageplade med bagepapir og bag det sprødt.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Varm lidt olivenolie og smørret op i en pande og steg forårsløg og kantareller heri et par minutter.
Tilsæt tomaterne og lad dem simre med et øjeblik.
Hæld fløde, sennep og en smule salt ved og lad det koge ind til en cremet sauce.
Kom persillen ved og smag til.
Anret den varme pasta med saucen og skinken smuldret over.
Pynt evt. med lidt timian og spis det med det samme.

14 kommentarer:

Karina (Korsholms Kreative Hjørne) sagde ...

uhh det ser lækkert ud :)

MissMuffin sagde ...

Karina, det smagte også virkeligt godt.
Smagfuldt, cremet og bar godt på sån en kedelig regnvejrsdag som idag!

Karina (Korsholms Kreative Hjørne) sagde ...

kantaraller og også super lækkert :)
jeg plukkede nogle traktkantaraller sidste år som jeg tørrede dem er jeg også ved a løbe tør af:(

MissMuffin sagde ...

Karina, det lyder spændende med at plukke svampe, men jeg tør simpelthen ikke, for jeg vil nødigt ta livet af nogen, haha..
Tørrede svampe er dyre, så det må være lækkert med sit eget lager..

Karina (Korsholms Kreative Hjørne) sagde ...

ja det er super dejligt. men man skal vide hvad det er man tager...

:)

Dorte sagde ...

Jeg er meget bagud med dine opskrifter der skal afprøves;) Her fik vi en spinat æggekage agtig ting, virkelig skuffende øv - og så sidder jeg sgu her igen og savler over din kreativitet i et køkken.... Mmm så lækkert;) Jeg ka ikk tåle at se din mad MissMuffin hehe.... altid meget meget lækkert....

MissMuffin sagde ...

Dorte, så er det bare at gå igang- du kan lave en "MissMuffin Madplan Uge", haha:)
Æggekage er nu heller ikke værst engang imellem og så med rugbrød til. Uhm..

Dorte sagde ...

Det var faktisk en genial ide;)

MissMuffin sagde ...

Haha, så må du igang:)

Maria sagde ...

orh man, mums - nu ved jeg hvad jeg skal have til aftensmad!

MissMuffin sagde ...

Maria, så vil jeg håbe, at du syntes om det:)

Unknown sagde ...

Love love ur blog page and the great post u have , please follow back Britters89.blogspot.com

MissMuffin sagde ...

Welcome Britney- nice to have a italian reader to comment in here:)

Unknown sagde ...

Tuluung-di-Approve-pak,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ManjuR.