tirsdag den 23. august 2011
Zucchini Muffins with Nutella Swirl
Mor og mormor kom med Emma her til formiddag, for vores bil er jo kaput.
Når de nu kom den lange vej, så måtte jeg jo hellere lige bage lidt sødt og valget faldte på disse muffins fra bloggen A Spicy Perspective.
De var stadig varme da vi spiste dem og der er de altså ikke så gode, som når de er helt afkølede.
Personligt vil jeg nok også undlade kanel en anden gang, for jeg synes ikke, at det passer dertil. Smagen af Nutella og citron er nok for mig hvertfald:)
Dejen var noget mærkelig at arbejde med, næsten så tyk at jeg kunne lave den til boller, så jeg tilsatte lidt mælk og så gik det fint. Undlad evt. lidt af melet hvis du bager dem.
Mine "swirls" blev der ikke meget swirl over- nok fordi at der var godt med top på nutellaen, men de blev stadig ret fine at se på:)
Zucchini Muffins with Nutella Swirl (12 stk.)
340 g. mel
½ tsk. salt
½ tsk. natron
½ tsk. kanel
1 tsk. bagepulver
225 g. sukker
115 g. blødt smør
2 små æg
1 squash, revet (omkring 200 g.)
skal af 1 usprøjtet citron
12 tsk. nutella
Bland mel, salt, natron, bagepulver og kanel godt sammen.
Pisk sukker og smør lyst og cremet.
Pisk æggene i et af gangen.
Tilsæt mel-blandingen og pisk til dejen netop er ensartet.
Pisk revet citronskal og squash i.
Fordel 12 muffinforme i en muffinplade.
Kom dejen heri.
Fordel 1 tsk. Nutella i hver muffin og lav en "swirl" med en tandstik eller en spids kniv.
Bag dem ved 180 grader i ca. 15 min.
Lad dem afkøle helt på en bagerist inden de spises.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
9 kommentarer:
Ooohj altså - de ser vel nok lækre ud. Når jeg får opfyldt nutella-lageret igen, så må de afprøves :)
Godt du har Emma pigen hjemme igen. Var hun glad for og se moaaar? :D
Ja ikke- alt med Nutella er lækkert:)
Ikke særligt meget, for hun havde travlt med at tigge kage fra mormor, haha...
uf de ser gode ud! og så er der jo grønt i dem ;) nutella er roden til alt godt tror jeg.
Det er jo det Line, de må næsten være sunde- hvertfald sunde for sjælen:)
Vi har lige nydt en kage mere og de er rigtige gode nu hvor de er kolde, men du har ret med det kanel..
*støn*
De... ser... for... gode... ud!!
Mor, jeg synes ikke at kanel og Nutella passer godt sammen, så det har i ret i:)
Piskeris, der er li en tilbage hvis du er hurtig:)
Mums de skal prøves. Jeg har et spørgsmål til, hvordan du bruger bagepapiret som form?? hvordan gør du? mvh Maria
Maria, det er faktisk ikke bagepapir jeg har brugt, men færdige forme.
Jeg tror dog, at de godt kan foldes af bagepapir, for det er egentligt bare en kvadrat- prøv at tjek Kristines blog, der ved jeg at hun engang har vidst hvordan hun fik det til at virke:
http://krissers-cookiecrumble.blogspot.com/
Ellers kan helt almindelige muffinsforme sagtens bruges:)
Send en kommentar