onsdag den 4. juli 2012

Nedbrud

Ja, altså heldigvis ikke mig, men min computer! Den er gået i helt sort skærm og jeg har ikke de store forhåbninger om, at den kan reddes:(
Alligevel er jeg endnu ikke desperat nok til, at jeg ligger mine billeder over på Kristians Mac. Den er jeg nemlig ikke hel gode venner med, selvom den både er pæn og dejlig at skrive på.... Den er bare så.... besværlig, for den er ikke som alle andre almindelige computere:)
Jeg hader jo forandringer:)
Desværre må jeg nok bare indse, at jeg lige så godt kan vænne mig til den, for er den anden ikke til at redde, så mener Kristian, at jeg skal have en Mac. Og han er jo teknik-ansvarlig herhjemme, så sådan bliver det nok:)


Så I må lige vente med opskrifter fra aftenen igår, hvor jeg havde resten af "Aalborgs Cupcakemafia" på besøg:) Jeg er nu sikker på, at der er masser af billeder at finde hos de andre piger:) 
Idag har jeg endeligt en fridag efter nogle dage med meget arbejde og andre aktiviteter, så det skal nydes! Emma fiser den af ude i solen på trappen og jeg vil få læst lidt mere, for jeg er kommet godt igang efter alle jeres gode anbefalinger til læsestof! Senere står den på frisør-besøg, så det bliver en god dag idag:)

9 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Oooh nooo? Det var måske Line's dårlige mac-snob karma der slog den ihjel igår? :O

Jeg er meget ked af at høre, at din kære ACER er død. Måske den skal begraves sammen med Line og Bitten senere idag? :) De er gået ned med høfeberen, så måske I kunne gå sammen om en buket? ;)

Well, håber snart du bliver køreklar igen søde. Den skide maskine er jo ganske uundværlig...

MissMuffin sagde ...

Kristine, det tror jeg sq. Den har været dårlig længe, men jeg tror ikke den kunne tåle, at blive klappet sammen uden at blive slukket...
Skidt, jeg tror godt den kan laves hos de der fiduser i Reberbansgade for rimelige penge, men spørgsmålet er, om den overhovedet er det værd..
Kristian lød også til at gribe chancen for at få en ny Mac rimeligt hurtigt, så det er nok den vej det går:)

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Jeg har selv haft næsten den samme pc som du, men den holdt virkelig også længe, og virker stadig, men jeg turde ganske enkelt ikke blive ved med at bruge den ift. skole, eksamen osv. - derfor fik jeg købt mig en ny.

Jeg tvivler på, at det er pengene værd, for selvom du får den fikset, så holder den jo ikke evigt. Og ja, jeg tror da også Kristian klart så sit snit, til at få skiftet elektronikken ud derhjemme og uheldigvis for dig, så har du en gal mac-gemal derhjemme ;) Haha. Du må bare til at lære at enes med mr. mac, hvis du selv ender ud i en ;)

Anonym sagde ...

Øv hvor træls, elektronik skal holde op med at gå i stykker! :) Men ser frem til at få opskriften på de lækre macarons, som Kristine roste på sin blog. :)
Mvh. Helle

MissMuffin sagde ...

Kristine, den her er virkeligt også gammel, men den er bare ikke brugt ret meget. Men sån er det jo med det elektronik, det holder ikke evigt. Der må jo nok en ny til, for jeg kan heller ikke undvære at have en stabil computer til skolebrug.
Ja, der er ikke andet for- for kommer er en ny computer ind i dette hjem, så bliver det en Mac..

Helle, det er super irriterende!
De var ret så lækre, men desværre ikke så pæne. Får lige Kristian til at hjælpe mig i aften, så jeg kan få lagt billederne over på hans computer..

Camilla sagde ...

Øv :o( Ej, hvor træls! Håber du snart får fingrene i en ny computer (mac eller ej ;o) for jeg glæder mig også usandsynligt til opskriften på den foccacia i går :o)

Christine - MamMamMad sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Christine - MamMamMad sagde ...

Årh, man er så møg afhængig af de maskiner! Jeg har også selv en sød lille Acer - de er jo ikke til at undvære :) Håber overgangen til Mac-verdenen bliver nem og smertefri for dig, hvis det er den vej du vælger at gå!

- Christine
www.mammammad.blogspot.com

MissMuffin sagde ...

Camilla, det er hvertfald lykkedes at få liv i den gamle acer nu, men nu må vi se hvor længe den virker. For vi er enige om, at der skal købes en ny hvis den her fortsat giver problemer- det kan også bare være, at det var Lines snobberi igår, der sendte den til tælling;)

Christine, min er nu noget af et gammelt skrummel, men den er som de fleste bærbare nu skal være. Mac er alt for forvirrende til mig!