Vi fik denne pastaret i sidste uge, men det var altså lidt en kedelig omgang.
Vodkaen gav saucen en lille smule skarphed, men ellers var det en lidt anonym ret. Lidt spinat og champignon kunne nok have løftet den lidt.
Opskriften er fundet på den smukke blog Thyme.
Chicken Pomodoro with Vodka Cream Sauce (2 pers.)
200 g. kyllinge inderfilet
8-10 store cherrytomater
1 forårsløg
½ dl. vodka
ca. ½ dl. piskefløde
½ dl. kraftig kyllingeboullion
2 tsk. citronsaft
olivenolie
salt, peber
Tilbehør:
1 pakke frisk pasta
Friskrevet parmesan
Krydder kyllingen med salt og peber og steg den sprød i en smule olivenolie.
Tag kyllingen af panden og hold den varm.
Skær vherrytomaterne i halve og forårsløget i tynde skiver.
Kom vodkaen på den varme pande og lad den koge næsten væk.
Kom herefter tomater, forårsløg, citronsaft og boullion. Lad simre et øjeblik.
Tilsæt fløden lidt af gangen og lad koge et øjeblik til den tykner en smule.
Kom kyllingen tilbage på panden og lad den simre i saucen omkring 1 minut.
Server straks med frisk pasta og parmesan.
2 kommentarer:
ej øv.. jeg havde ellers glædet mig til at prøve denne ret, men hvis du synes den er lidt kedelig så er jeg da ikke sikker på jeg vil prøve den.
Vogel, jeg synes den er lidt kedelig, så det vil jeg ikke umiddelbart anbefale dig. Så skal du hvertfald peppe den op med lidt ekstra grøntsager..
Send en kommentar