Denne ret er super nem og meget velsmagende. God til hverdag og god til gæster på en hverdag:) Måske med en mexicansk øl til? Uhm..
Udover den lækre salsa lavede jeg en ordenlig omgang guacamole til, for det er sååå lækkert!
Opskriften er fra "Jamie Oliver Magazine" nr. 32/2012.
Kvickly havde en masse forskellige tomater og det kunne jeg selvfølgeligt ikke stå for! Man spiser også med øjnene og salsaen blev endnu flottere med alle de fine farver:)
Røget paprika er helt anderledes end den almindelige, søde paprika. Den er sød, kraftig og røget, så den giver en helt speciel og meget lækker smag. Min dåse har Line hjembragt til mig fra sydens sol, men det fåes også herhjemme. Salling Super har det hvertfald.
Chicken Fajitas with Cherry Tomato Salsa (2 pers.)
2 kyllingebryster
2 peberfrugter
2 løg
1½-2 tsk. røget paprika
½ tsk. stødt spidskommen
1 lime
olivenolie
salt, peber
Salsa:
15 cherrytomater
½ chili
saft af 1 lime
lidt koriander
Tilbehør:
2-4 tortillas
Yoghurt naturel
Guacamole
Limebåde
Rens chilien og hak den meget fint.
Skær cherrytomaterne i kvarte og hak korianderen.
Bland chili, tomater, koriander og limesaft.
Skær kylling og peberfrugt i strimler.
Bland det med paprika, spidskommen, lidt olivenolie, salt, peber og saft af ½ lime.
Lad det stå og trække lidt- jeg lavede salsaen imens.
Hak løget og svits det i lidt olivenolie til de er bløde.
Hæld kylling og peberfrugt ved og svits i 8-10 min. til det hele er godt stegt.
Kom resten af limesaften over.
Server det i lune tortillas med salsaen, yoghurt, guacamole og limebåde til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar