mandag den 1. oktober 2012

Flere boligønsker:)

Nu er der kun en måned til, at vi overtager Olivia! Nu må tiden godt bare suse afsted! 
Vi har allerede brugt r i g t i g mange penge; Ny sofa, nyt sofabord, nyt fjernsyn og i weekenden brugte vi så vores sidste penge på et rigtig fedt spisebord. Spisebordet var dyrt, men det vidste sig at det var på tilbud, så vi sparede 800 kr. og det var jo bare super fedt.
Samtidig vokser bunken af småting, som man bare ikke lige kan lade være med at købe, for det vil jo passe sååå godt til det nye hus. Der er både købt puder, hyggetæpper, urtepotter, lysestager, nye håndklæder, lamper, spejl, seje dåser, kurve og jeg ved ikke hvad. Det meste er købt på udsalg til rigtigt fornuftige priser, meeeen.... vi er vidst gået lidt i selvsving og ønskesedlen er stadig lang, haha..

Havde jeg nu flere penge at bruge af, så stod de her vildt flotte Botanica Vaser fra Kähler ret højt på listen. Den mørkebrune og den grønlige ude til venstre ville klæde vores nye spisebord super godt.
Meen, det bliver vidst ved drømmen, for de er sørme dyre; 499 kr. for den lille og 999 kr. for den store!
 Drømmen er lidt, at få 4 hvide Charles Eames stole med træben til spisebordet, men det er der simpelthen ikke penge til (og det bliver der heller ikke fremover). Vi har derfor valgt at beholde Kristians læderstole, men jeg hader dem altså lidt. Derfor håber jeg, at disse fine betræk fra Ellos vil passe dertil. Så går det nemlig nok:)
 Rensdyrskindet er faktisk allerede købt! Det er bare såååå blødt og lækkert.
Der var ikke rigtigt penge til det i budgettet, men da vi fik spisebordet billigt forbarmede Kristian sig over mig og jeg fik skindet.
Det skal ligge hen over chaiselongen på sofaen. Det ser super flot og hyggeligt ud, men vi håber også, at det kan skåne den nye sofa lidt, for Emma vil helt sikkert foretrække at putte på et varmt og blødt skind:)

 Når vi kommer hjem smider vi altid nøgler og pung fra os lige inden for døren og så ligger de der og flyder. Hvis der er plads i entreen vil jeg ønske mig dette fine bord fra Ikea. Med en lampe på toppen og en skål til alt vores ragelse vil det give orden og hygge i den lille entre. Bordet har samtid plads til kurve, som kan gemme på hundesnor, huer, vanter, cykellygter, vattæpper til haven osv. 
En ny sofa kræver nye puder ikke? Denne seje pude med peace-tegnet ville passe perfekt til vores nye sofa, rensdyrskindet og de puder, som vi har i forvejen. Den fåes hos Pindhus.dk, men er der nogen der ved om den kan fåes et sted i Aalborg?

Lampen fra Ikea har jeg sukket over såååå længe. Synes kombinationen af glas og lampeskærm i stof er så fin. Sådan en ville jeg gerne have på bordet i entreen, hvor den ville passe perfekt.

Nu er alle de store og dyre ting heldigvis på plads og vi har købt maling, så vi er ved at være klar til at flytte ud af den lille lejlighed, hvor vi efterhånden har boet i 5 år.
Nu bliver næste trin at pakke. Jeg hader at pakke- især når vi jo faktisk kun flytter 250 m., haha!
Olivia er ikke et særligt stort hus og det er rigtig praktisk, for så mange ting har vi heller ikke været nød til at investere i. Ofte er der temmeligt tomt når man flytter i hus, for de færreste har så mange møbler i deres lejlighed.
Samtidig har vi været heldige at købe 2 skabe til fornuftige penge af sælger og min søde Lotte har foræret mig hendes skrivebord.

6 kommentarer:

Camilla sagde ...

Åh altså, hende Olivia bliver den smukkeste kvinde i kvarteret (udover hendes ejer selvfølgelig ;o) Det er nogle super fine ting I har kig på/har købt.

Helle (LoquaciousLily) sagde ...

Fint og inspirerende indlæg! Jeg er sikker på at det endelige resultat bliver rigtig godt. :) Jeg var tilfældigvis inde på ellos.dk, og de har overraskende mange fine boligting, f.eks. puder og lamper. Men det lyder til at I har shoppet godt igennem på det seneste :)

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

Hvor er det sjovt for mig at læse om - jeg er jo præcis midt i samme proces. I dag kørte fra til Casanova.dk i Ringsted, og flottet mig og købt 8 Eames spisebordstole i umbragrå med stålstel (dem med træstel er lidt lavere mærkeligt nok, så jeg valgte de andre) og hele 3 Foxy Potato soafaborde, som skal stå samlet. Uha for en megadyr dag! Men det er så fedt at indrette sit nye hus. Og ja, jeg synes også det er uoverskueligt at pakke 140 kvm lejlighed ned!!!!

MissMuffin sagde ...

Camilla, du så sød:) Jeg tror også det ender med at blive rigtig fint- det skal det hvertfald med alle de penge det ender med at ha kostet!

Helle, jeg husker Ellos som sån noget hvor man bestilte billigt børnetøj fra da jeg var barn, men jeg må sige at deres boligting er super fede. Jeg kunne finde mange ting jeg gerne så flytte ind:)

Tante Sød, 8 Eames stole?! Du for vild! Jeg ville slet ikke kunne bruge så mange penge på en gang, haha... eller, havde jeg pengene var det nok ikke noget problem:) Sjovt dem med træben er lavere- måske det er godt nok, for vores spisebord er lidt højt og så behøves jeg ikke drømme om de dyre stole:)
Jeg har kun 65 km. at pakke sammen, men det betyder ikke, at jeg ikke har meget ragelse:)

Anonym sagde ...

jeg har bare købt mine eames stole herinde http://www.interioraddict.co.uk/. Det er lidt billigere når man er på su, og engang kan de blive skiftet ud med de ægte :)

MissMuffin sagde ...

Anonym, der er jeg nok lidt for "snobbet"; skal vi have nogen, så skal det være de ægte:) Ind til da nøjes vi med nogle af dem vi har:)