søndag den 10. marts 2013

TEST: Citrus Spray fra Lékué

Det her er altså en lille smule smart!
De her 2 små sprays fra LéKué er beregnet til at skrue i en citrusfrugt således, at man kan spray'e saft direkte fra fx. citronen og ud på sin mad. Det er rigtig smart når man gerne vil have lidt på sin salat, på det stegte kød mens man griller eller ud over sin fisk. Det sikre, at saften bliver jævnt fordelt og at man kun bruger det, som man nu skal.
Det "ser pænest ud" at man sætter den i toppen af frugten, men jeg synes ikke, at man får helt så meget saft ud så. Derfor har jeg også sat den i siden og så kommer saften rigtig fint ud. Det betyder også, at saften nemmere siver ud af frugten når den ikke bruges, end hvis den sidder i toppen, men jeg synes ikke, at det er noget særligt.
Eneste minus er, at man altså ikke kan spray'e al saften ud af frugten, så der vil være et spild. Så kan man selvfølgeligt skære citronen i stykker bagefter og smide den i en kande vand:)
Jeg er ret begejstret, for de virker altså rigtigt godt!
Sammen med de 2 spray-dimser kommer der også en lille skål, så man har noget at stille sin frugt på i køleskabet. Alle delene tåler opvaskemaskine- det er blevet ret vigtigt efter jeg selv har fået opvaskemaskine:)  Sådan et sæt koster 149 kr. hvilket jeg mener er ganske rimeligt.

Jeg giver sættet med Citrus Spray 5½ stjerne ud af 6 mulige.
Det virker super godt, men den kan ikke "tømme" frugten for saft.

4 kommentarer:

Annemette sagde ...

Det er bare smart.
Stod og kiggede pä dem til Italiensk marked inde i München i weekenden, det var bare ikke med spray, men med haeldetud hvor den samlede saften op og sä var den lige til at haelde over salat og lign. har fortrudt at jeg ikke köbte en :-)

MissMuffin sagde ...

Annemette, den er super smart:)
Den du har set lyder nu også ret smart.. Måske du skal holde øje og så slå til næste gang du ser en:)

MollyMy sagde ...

Det er da smart. Sådan en har jeg ikke set før. Det må da være en oplagt gaveide til kvinden/manden der har alt ;)

MissMuffin sagde ...

MollyMy, det tror jeg nelig også det er. Den er jo både god til salaten og kødet på grillen..