Jeg er helt klart til sød morgenmad og denne her ligner jo umiddelbart den dejligste pandekage. Men det er en omelet i forklædning og det kan altså smages, så jeg er ikke helt vild med den her..
Ideen er god og er man vild med æg, så vil den helt sikkert være et hit.
Jeg har brugt friske hindbær, men optøede og afdryppede hindbær skulle også gerne kunne bruges.
Opskriften er (selvfølgeligt) fra Jane Fabers fine "LCHF- spis dig mæt og glad":)
Hindbæromelet med kokos (1 person)
2-3 æg
1 spsk. kokosmælk
½ tsk. vaniljepulver
½ spsk. loppefrøskaller
50 g. friske hindbær
1 spsk. kokosmel
smør til stegning
Pisk æggene godt sammen med kokosmælk, vaniljepulver og loppefrøskaller.
Smelt smørret på en pande og hæld æggemassen ud herpå.
Steg til, at kanterne er faste. Fordel hindbærrene på omeletten, fold den sammen på midten og steg den herefter kort på begge sider.
Serveres med et drys kokosmel og evt. et par ekstra hindbær.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar