Denne Aubergine Parmigiana er ikke lige så godt som denne nemmere version, som jeg laver med jævne mellemrum.
Den er bare ikke lige så god, men den er nu også ganske udmærket.
Opskriften er fra "LCHF- spis dig mæt og glad" af Jane Faber.
Mange tror, at man ikke kan spise vegetarisk på LCHF. Det vil nok være svært at være 100% vegetar, men man kan sagtens spise vegetarisk engang imellem. Vi fik denne her sammen med nogle lækre bønner- mere om dem på et andet tidspunkt:)
Den tager lidt tid at lave, men det er ikke svært:)
Jeg skar auberginerne i skiver, men har lige opdaget, at de faktisk skulle være skåret på langs. Det ville forkorte arbejdstiden lidt!
Melanzane Alla Parmigiana (4 pers.)
2 auberginer
3 æg, sammenpiskede
250 g. friskrevet parmesan
smør til stegning
Tomatsauce:
2 ds. hakkede tomater
1 fed hvidløg, presset
5 spsk. olivenolie
20 basilikumblade, hakkede
salt, peber
Start med at lave tomatsaucen.
Svits hvidløget i olivenolien og kom tomater og basilikumblade ved.
Lad saucen simre 30-40 minutter.
Smag den til med salt og peber.
Skær auberginerne i skiver, drys dem med rigeligt salt og lad dem trække mindst 30 min.
Skyl dem herefter i koldt vand og dup dem helt tørre.
Vend dem i sammenpisket æg og steg dem gyldne i smør.
Lad dem dryppe af på lidt køkkenrulle.
Smør en ovnfast fad og læg skiftevis tomatsauce, aubergineskiver og parmesan i lag. Afslut med tomat og parmesan.
Bag det ved 200 grader i 25-30 min. til osten er gylden og sprød.
Lad den hvile et par minutter inden servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar