Umiddelbart vidste jeg slet ikke hvad jeg skulle bruge dem til, for jeg gad hvertfald ikke spise dem paneret som traditionen siger..
Istedet bankede jeg dem flade, rev parmesanost over, soltørrede tomater og et par bailikumblade og rullede dem sammen. I et ovnfast fad med lidt marsala, et stænk olivenolie, salt og peber. Ind i ovnen ved 200 grader i ca 200 min.
Og resultatet var ganske vellykket, de blev saftige og velsamgende, og sammen med ovnkartofler og bearnaise var de en udemærket aftensmad.
Der manglede lidt grønt på tallerkenen, men det måtte vi tænke os til, for grøntsagsskuffen indeholdte kun et par slatne gulerødder. Nye forsyninger må hentes imorgen!
3 kommentarer:
Det var da en lækker ret, du lige rystede ud af ærmet:o)
Hanne
Jeg var også ret tilfreds med resultatet:)
200 min. er alligevel en del;)
Send en kommentar