mandag den 26. april 2010

Arg!!!

Hvor er det altså bar rigtig irriterende!
Jeg er nu snotforkølet, har ondt i halsen og har ikke vildt meget stemme at gøre med..
På arbejde bliver jeg nød til, men jeg tror bare at jeg så tager tidligere hjem, for stemmen holder nok ikke dagen ud.
Tvivler på at et besøg ved lægen kan gøre nogen forskel, for jeg tror ikke det er halsbetændelse jeg har fået, bar en ferie-terrorist-virus...
Irriterende!!! Øv øv øv....

6 kommentarer:

Sofie Maria sagde ...

åh nej hvor træls altså! Håber du får det godt igen hurtigt,så du kan nyde din ferie!

Natascha sagde ...

Hej du,

Hvor nederen! Jeg vil anbefale at du drikker spandevis af af ingefær der har trykket i kogt vand. Hertil tilsættes saft fra mindst en havl citron og masser af honning. Drik det så varmt du kan. Det virker stort set på alt ;o)

God bedring!
K.h. Natascha

MissMuffin sagde ...

Sofie Maria, det er nemlig bar super irriterende!!
Jeg skal jo være klar til bikini og kolde drinks på terassen om bar 2 dage!

Natascha, jeg er nu ikke så vild med ingefær, men hvis jeg laver den godt stærk og kommer ekstra citron i må jeg kunne klare den i små mængder:)
Tak for tippet! Der skal helt sikkert shoppes ingefær i eftermiddag!

Annette sagde ...

Åh nej din stakkel, det er næsten ikke til at bære. Men jeg er sikker på, at forkølelsen forsvinder som dug for solen, når du sidder dernede sydpå med skønne drinks.

Det allervigtigste, desværre forsinket, men tillykke med fødselsdagen. Nu fik jeg endelig set sådan en taske at se som min datter ønskede sig til jul og som jeg har pisket rundt efter hernede (uden at finde). Hvor er den lækker.

Godt at du prøvede at lave Monkeybread før jeg kom i gang, jeg havde læst om det hos Smitten kitchen og ville prøve det. Jeg kan se ud fra din beskrivelse, at jeg ikke behøver at haste med at lave det.

Pas nu godt på dig selv, du skal være klar til ferien. Rigtig god bedring.

PS. Jeg skal da love for, at der sker noget i Nørresundby, du godeste.

Det Stormske Køkken sagde ...

Ihh, troede ellers ikke det kunne smitte over internettet :( Undskyld. Jeg tager det fulde ansvar for din sygdom, men da du er nr. 12 i køen efterhånden, får du ikke den helt store prædiken om hvor ked af det jeg er.
Mit har taget en lille uge og er nu væk, men jeg har dog heller ikke været særlig 'bliv-nu-rask' i weekenden, så de sidste 3 dage er nok min egen skyld! God bedring!

MissMuffin sagde ...

Annette, jeg håber hvertfald det forsvinder snart.
Har været ved lægen idag i håb om han kunne hjælpe med halsen, men han mente nu den bedste kur var hvile, væske og en tur til syden, så det skulle være til at klare:)

Mærket er dansk, så jeg tror ikke det er at finde ret mange steder.
Jeg ved hvertfald, at nogen af vores venner har sendt en taske til deres søster i Spanien, for de var helt umulige at opdrive der også:)

Jeg tror du skal lave en god fed gærdej med masser af smør og sukker, så må det næsten kun blive rigtig godt:)

Rebelsig, jeg tror ikke du er den eneste smittekilde (heldigt nok for dig, haha), for jeg kender mange der er rigtig syge.
Skidt med forkølelsen, det er værre med halen, den er helt ødelagt...