tirsdag den 15. juni 2010

Jeg er sulten!!!!

Emma er for tiden kronisk sulten.
Ja, altså ikke efter hendes hundemad, der altid er tilgængelig ude i køkkenet.
Men efter alt hvad jeg spiser- eller hun tror jeg spiser:)
Hun tigger på livet løs og er det noget hun rigtig gerne vil ha, så synger hun også en sang for mig.
Det samme gør hun, hvis hun synes, at idag har hun lige lyst til at komme op i sengen og putte, selvom det normalt ikke er noget hun kommer.
Sommeren er god for hende, for hun har helt glemt, at hun er en gammel dame og er bar sprængfyldt af energi.
Det smitter desværre ikke!!

12 kommentarer:

Annette sagde ...

Dejlige lille Emma ☺

MissMuffin sagde ...

Hun er en værre plageånd kan jeg godt sige dig Annette:)

MissMuffin sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Annette sagde ...

MissMuffin, jeg har lige læst dit svar under et af mine forrige indlæg.
Kristians mor var et fantastisk menneske, speciel og god ud over det sædvanlige. Jeg vil ikke sige at jeg kendte hende godt, men vi fik en sludder, hvis vi mødtes. Blandt andet viede hun min datter og første svigersøn, de blev senere skilt. Kort efter skilsmissen mødte jeg Kristians mor på gaden i Brovst. Hun spurgte hvordan det gik med det unge par og jeg fortalte hende, at de var blevet skilt. Gunvor sagde så, sig lige til din datter, at jeg gerne vil være præst ved vielsen, hvis hun skal giftes igen. Jeg synes det var utrolig flot. Jeg kunne fortælle flere ting om Kristians mor, hvor jeg synes at hun gjorde ting, som var helt specielle.
Nej, du har ret, efter hvad jeg har læst, så finder Kristian ikke noget om sin familie i bogen.

Louise sagde ...

Jeg kender det alt for godt. Min lille basse er også rigtig glad for menneske-mad. :)
Dog er hun ualmindeligt god til at hoppe højt, så vores seng er intet problem at komme op i for hende. (Det er nu også rigtig hyggeligt at blive vækket af en basse, som putter sig i sengen.) :)
God tirsdag til dig.

MissMuffin sagde ...

Annette, det bliver Kristian rigtig glad for at læse.
Gunvor var, som alle præster burde være. Hun var skabt til at arbejde med mennesker og var viljestærk helt udover det usædvanlige.
Jeg ved, at hun var meget afholdti Brovst og omegn fordi hun var som hun var.
Desværre fik hun kun lov at blive 64 år..

MissT sagde ...

Missmuffin - er der ikke bare det man kalder pekingeser syndromet? Har endnu ikke mødt en pekingeser som ikke havde det på den måde :-)

Mette Lykke sagde ...

Den lille svedske.. Hun skal da have en godbid.

MissMuffin sagde ...

Løjsen, velkommen til:)
Emma får nærmest ikke andet end menneske-mad, for hun er en gammel dame med gamle tænder, men hun får det altså i hende skål.
Er også ret sikker på, at hun ikke lige har lyst til en omgang brombærsmoothie med hjemmelavet muesli, haha:)
Vores seng er en ekstra høj model, så der kan hun til hendes store irritation ikke komme op længere:) jeg gider heller ikke hund i sengen, det er et værre svineri når de fælder eller er i løbetid.
Det er en sød lille nullermand du har dig:)

MissTulle, det kan det sikkert nok kaldes. Utroligt så insisterrende de kan være! Emma kan en hel sang li til det formål:)

Mette, det får hun også, men ikke så mange:) Maven er jo lidt sart og i kolonihaven siger de hun er blevet noget kun rund siden sidste år, haha:)

Deborah sagde ...

Jeg synes, jeg skrev til dig igår, men det har jeg åbenbart ikke fået bragt længere end til tanken. Nu prøver jeg lige igen.

Jeg så dette indlæg om at skifte design og den slags og tænkte på dig. Iøvrigt har du jo en blog mere med dine muffins på. Det må da være muligt at få dem igen??

Kan nu godt lide det her. Med hensyn til tiggeriet, så kan du tro, Garbo også kan. Skrige som en besat, hvis jeg ikke lige står tidligt nok op :)

Louise sagde ...

Mange tak :)

Min hund fælder heldigvis ikke :) - noget med at racen ikke har underuld. Og løbetid mærker vi heller intet til (kun at hun er så ynkelig i perioden), så det er så dejlig nemt. :)

MissMuffin sagde ...

Deborah, det er lidt underligt, for jeg er helt sikker på, at jeg har læst og besvaret indlæget fra dig, men nu kan jeg heller ikke lige finde det!
Jeg skal li ha kigget på dit link, for jeg savner godt nok mine muffins, men det dur indtil videre ikke med det brede layout..
Haha, så du har det nærmest som at have små børn, det med at sove længe er ikke noget der forekommer så ofte kan jeg høre:)

Løjsen, det er rimeligt praktisk med de allergi-venlige hunde, men der kan alligevel være en del sand og sager i pelsen- men nu er Emma også en værre gris, haha..