lørdag den 12. juni 2010

Langtidsstegt kylling...





































Uhm, det her er altså en lækker måde at få kylling på!
Ligesom Hanne har jeg lavet langtidsstegt kylling fyldt med løg og krydderurter, marineret i honning(derfor den mørke farve) krydderier og urtesalt.
Der var nemlig øko-kylling på tilbud i Føtex og den var rigtig lækker, men ikke så godt gjort rent som jeg kunne ha drømt om- der var hvertfald stadig fjer på flere steder:)
Kyllingerne skal have 3 timer ved 100 grader varmluft- kom lidt vand, hvidvin eller boullion i fadet og lad det passe sig selv.
½ time inden de er færdige skrues der op på 200 grader og et par håndfulde små kartofler i halve smides ved. Har man gulerødder eller andre rodfrugter på lager er det også lækkert.
Giv den så den sidste halve time, men pas på det ikke bliver for mørkt.
Server evt. med mormorsalat og hjemmelavet agurkesalt.
Kristian var vild med det, sjældent er han set spise så meget af min mad:) Emma var også tilfreds og har slikket hendes tallerken ren mere end en gang, haha..

5 kommentarer:

Hanne K's verden sagde ...

Det er bare gudespise. Elsker langtidsstegt kylling. Nu ærgrer jeg mig over, at jeg ikke tog den økokylling med hjem, som jeg rent faktisk havde rørt ved i Føtex :(

Super fint look din blog har fået. Jeg var lige ved at forsøge ... men jeg kunne ikke finde ud af det - og turde ikke rigtigt, hvis nu jeg smadrede siden helt ;)

Miv sagde ...

Uhm, det ser fantastisk ud! Bliver bare så sulten :)

Og Miss Muffin er nu Miss Blossom, ser jeg - smiler.. Men fint ser det ud.

MissMuffin sagde ...

Hanne, det blev virkeligt lækkert og mørt + det var super nemt at lave. Rigtig lørdagsmad- mangler bar lige at lære at partere en kylling ordenligt, det er jeg ikke særligt god til, haha..
Jeg er ikke så vild med den nye layout, men det er nu ok at bruge når man lige finder fidusen:)

Miv, det var også rigtig lækkert. Kylling bliver nemt tørt, men på den her måde bliver det meget mørt og saftigt!
Ja, MissMuffin går undercover.. Eller noget. Savner mine muffins, men kan det nu ikke være anderledes, er det sån det må være:)

Eeyorenyk sagde ...

Jeg tror da også at jeg skulle slikke tallerkenen mere end én gang efter dét måltid! MUMS siger jeg bare, det ser lækkert ud. Skal helt klart prøves i nærmeste fremtid, nu man har en kylling i fryseren.... :D

MissMuffin sagde ...

Eeyorenyk, det smager også vildt godt!
Meget saftigt og mørt!
Også god gæstemad, hvis man er lidt bedre til at partere en kylling end mig, det ligner nærmest en massakre når jeg først er kommet igang:)