mandag den 14. juni 2010

Nedtælling...

1 uge, så har jeg sommerferie!
Eller, jeg skal til Bruxelles og så har jeg 2 ugers sommerferie derefter. Bruxelles er godt nok arbejde, men jeg synes nu ikke det er så slemt, som at sidde på kontoret, så det er nærsten som ferie:)
Denne uge bliver nok travl, som den gør op til al ferie, men sån er det jo.
Uge 25 har jeg ferie for mig selv og uge 26 har Kristian ferie sammen med mig. Denne uge er allerede fyldt med planer, så jeg må hellere bruge den første uge på at slappe af, haha:)
Nu må der bar gerne komme noget sommer, som har tænkt sig at blive!

7 kommentarer:

Karin Grøn sagde ...

Det bliver da spændende at komme til Bruxelles- selvom det er arbejde. Det er jo også lærerigt at skifte de vante omgivelser ud med noget som eksotisk som en international arbejdsplads. Rigtig god tur.

VillaVillaKulla sagde ...

Jeg er så misundelig! Det bliver så fedt for dig! Jeg glæder mig til vores aftale d. 26 :) - Og husk chokolade fra Bruxells nammenam!

Mette Lykke sagde ...

Det bliver dejligt at komme ud på eventyr..
Der er meget af kigge på på turen..
Og lydbøger en ide..

Annette sagde ...

Jeg synes det ser rigtig godt ud med det nye layout, jeg er vild med dine store billeder. Jeg har forsøgt at lede rundt omkring på de forsk. hjælpesider om jeg kan få hjælp til at lave dem større, men indtil videre er det ikke lykkedes.
Jeg snakker lige med vejrguderne om, at de skal sørge for at det gode vejr holder til næste uge.
Bruxelles er en rigtig dejlig by og der er tonsvis af skønne butikker og dejlige ting at se, men selvfølgelig har du jo andre interesser når du kommer herned ☺

MissMuffin sagde ...

Karin, det bliver et dejligt afbræk fra hverdagen og så endda med løn:)

Lotte, du skal nok få chokolade kan du tro:)
Glæder mig også til at se jer søde!

Mette, et lille eventyr er ikke tosset. Lydbøger har jeg kigget lidt på og fundet, nu skal Kristian bar li hjælpe mig med at få dem ned på Ipod'en, for det kan jeg slet ikke finde ud af, haha..

Tak Annette!
Prøv at kigge ind på bloggerland.dk- der er en nem og overskuelig guide til hvordan du gør dine billeder større:)
Kig fx. her:

http://www.bloggerland.dk/2010/04/fa-st%c3%b8rre-billeder-pa-din-blogger-blog/

Jeg glæder mig til at kigge butikker og ellers bar snuse rundt i byen når vi har fri til det. Håber på godt vejr så vi kan nyde en kold øl ude i solen.
Jeg ved ikke så meget om Bruxelles, men vores lærer ELSKER byen, så de har nærmest ikke snakket om andet siden vi startede i skole, haha..

Piskeriset sagde ...

Jeg synes, det lyder virkelig spændende med Bruxelles! Håber du også får tid til at se en masse interessante ting dernede - og shoppe ;-)

MissMuffin sagde ...

Piskeris, det håber jeg også:) Så vidt jeg kan forstå er Bruxelles kun kendt for 2 ting: godt øl og godt chokolade, så det er helt sikkert noget vi skal ha kigget på, haha:)