Denne ret fra Mad! nr. 8/2010 skulle vi egentligt ha haft i onsdags, men da Christina er rimeligt kræsen måtte jeg satse på det sikre og servere tortillas:)
Retten er meget mild og ikke noget særligt, men det smagte nu meget godt:)
Der skulle ha været en rød peberfrugt i, men den er vi kommet til at spise, så jeg kom et par tomater uden kerner i og erstattede hvidvinen med vand.
Der skulle ligeledes ha været tilsat 50 g rucola, men det er jeg ikke særligt vild med, så jeg serverede istedet en grøn salat med olie-eddikedressing til, sammen med brød og parmesan.
Nu står den på film og sofahygge resten af aftenen..
Spaghetti med ricotta og sprød parmaskinke (2 pers.)
200 g spaghetti (jeg brugte fuldkorn)
4 skiver parma- eller serranoskinke
1 løg
2 fed hvidløg
1 rød peberfrugt eller 2 tomater uden kerner
½ squash
½ dl hvidvin eller vand
75 g ricottaost
salt, peber, olivenolie
Tilbehør:
friskrevet parmesan
lidt frisk basilikum
brød
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
Varm ovnen op til 175 grader og sbag skinken til den er sprød i 5-10 minutter.
Hak løget, pres hvidløgen, skær squah i små tern og tomaten i skiver.
Steg først løg og hvidløg i lidt olie til de er bløde og klare og svits derefter squash og peberfrugt/tomater med et par min.
Kom vand/hvidvin og ricotta med og varm saucen igennem til osten er helt smeltet.
Smag til med salt og peber.
Vend den afryppede spaghetti i saucen og server med sprødstegt skinke på toppen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar