mandag den 3. september 2012

Luksusdyret vandt:)

Ja, det lykkedes mig faktisk at opdrive et sleeve til min nye, beste ven i lækkert, brunt skind.
Neye havde dette brune sleeve i læder til 400 kr, hvilket jeg ikke synes er så galt, når dem i grimt neopren koster næsten det samme. Så var jeg så også så heldig, at jeg købte det til Open By Night i Aalborg, hvor Neye havde 20%.
Heldigvis havde de solgt den taske, som jeg så længe har savlet over, men ikke havde råd til. Nu blev min september-løn sparret for presset:) Så nøjes jeg med min kedelige, men fornuftige skoletaske ind til jeg falder for noget andet..

Efter en weekend med et dejligt bryllup lørdag og en temmelig sløv søndag, så banker hverdagen på igen. Idag starter jeg op på uni igen. Det kan godt være, at vi har haft 2 måneder sommerferie, men jeg synes godt nok, at de er gået stærkt!

7 kommentarer:

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

åh jeg har været så bekymret for Emma, fordi du ikke lige har blogget de sidste dage. Var bange for der var noget med hende .... men det lyder jo heldigvis til at hun har det fint igen

MissMuffin sagde ...

Tante Sød, det er vidst kun mig der ikke havde det så godt, haha:)
Emma er ikke tilbage i topform endnu, men hun er glad og tilpas, så det skal nok gå. Nu skal hun bare lige styrke sig og vi skal finde den rigtige dosis medicin, så skal hun nok blive som ny igen:)

Maria sagde ...

Det er et lækkert sleeve, du har valgt. Er du stadig glad for din Acer? jeg har en firmabetalt MacBook Air, som jeg desværre skal aflevere i slutningen af måneden. Jeg skal ud og investere i en ny bærbar og det er super svært. Air'en koster op imod 10.000 kr. og det er for meget at give synes jeg. Jeg skal jo også have installereet Officepakken, så det bliver en dyr fornøjelse. Overvejer derfor at skifte til pc. Jeg er dog bekymret for alle mine billeder som ligger i iPhoto. Hvordan organiserer du dine billeder? Håber du har tid til at svare. Jeg er trofast læser af din blog og har lavet mange dejlige måltider efter dine opskrifter. :-)

MissMuffin sagde ...

Maria, jeg er rigtig gld for den:) Den er lille, handy og ganske hurtig. Det eneste man lige skal vænne sig til er, at man skal ramme musen ordenligt, for selvom den er en stor flade, så ligger der flere forskellige funktioner i den. Ja, og så er piletasterne ret små, men det har jeg også vænnet mig til.
Jeg bruger Windows Live Photo Gallery til mine billeder, men jeg har ikke så mange til at ligge på min computer. Alle de billeder jeg bruger på bloggen bliver nemlig automatisk gemt i Picasa Webalbum, så jeg har ikke brug for at have dem liggende. Mere private billeder ligger i første omgang på computeren og så plejer jeg engang imellem at ligge dem over på en ekstern harddisk..

Maria sagde ...

Tak for svaret, det er virkelig en hjælp. Jeg vil bestemt se på Acer når jeg skal købe min nye bærbare. Jeg bruger Picasa til at sende billeder til familien, men det lyder smart at dine billeder automatisk bliver gemt i Picasa, så det vil jeg også prøve at se på.
Endnu en gang tak!

MissMuffin sagde ...

Maria, hvis du opretter en google-konto, så burde det hvertfald ikke være noget problem. Så skal du heller ikke være bange for, at de forsvinder hvsi din somputer brænder sammen, for så ligger de på Googles server:)

Maria sagde ...

Det lyder virkelig smart. Jeg har nemlig været bange for at miste mine billeder, så jeg gemmer dem ind imellem på en ekstern harddisk, men det er besværligt at holde styr på dem på den måde.
Tænk at jeg sidder i København og får gode råd fra Nørresundby - verden er altså lille. :)