lørdag den 5. januar 2013
Laks med spinat og krydret sauce
Da jeg så denne opskrift med laks inde hos Line, så vidste jeg bare, at den måtte afprøves.
Vi er dog ikke sååå vilde med grønkål herhjemme, men spinat er til gengæld en af mine favoritter, så det brugte jeg i stedet. Det er en rigtig skøn måde at spise laks på og med en dejlig sauce, der sagtens kan bruges til andre slags fisk.
Jeg serverede retten med brune ris og en omgang dampet broccoli. Brød og salat vil også være lækkert.
Laks med spinat og krydret sauce (2 pers.)
2 skiver laks
1 bakke babyspinat (75-100 g.)
saften af 1/2 citron
1½ dl. vand
2½ dl. fløde
2 spsk. eddike
1 spsk. dijonsennep
5 spsk. ketchup
1½ tsk. karry
½ dl. sesam
salt og friskkværnet peber
Skyl spinaten godt og kom den i et ildfast fad. Hæld vandet over.
Placer laksen ovenpå spinaten. Dryp citronsaften over og krydder med salt og peber.
Bland fløde, eddike, dijonsennep, kethup og karry sammen og hæld det over laksen. Sørg for, at spinaten er dækket.
Drys med sesam og bag i 25 min. ved 225 grader. Server med det samme.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
2 kommentarer:
Det ser jo nemt og lækkert ud. Er altid på jagt efter gode fiskeopskrifter, da jeg som regel bare laver det samme - så tak for det.
Prinsesse Suh, det er både nemt og lækkert, så det kan du roligt kaste dig ud i:)
Send en kommentar