onsdag den 20. marts 2013

Farvel, Smukke Emma

 Så kom dagen, hvor vi måtte sige farvel til vores søde, smukke, dejlige Emma!
Igår og så lige på Kristians fødselsdags, der ville Emmas hjerte igen slå knuder. Denne gang var Emma træt, så vi lod hende få fred. Det er nok verdens sværeste og værste beslutning nogensinde for mig. Øv, hvor gør det bare ondt at miste sin trofaste ven igennem 14 år. Alligevel var vi ikke i tvivl om, at det nu var den eneste løsning.
Huset er bare så tomt og jeg frygter allerede, at skulle være alene hjemme. Sammen med Emma var man ikke alene hjemme, det var bare hygge, uanset om det var Kristian eller mig der var alene hjemme.
Jeg savner allerede den snorken, der fik hele huset til at ryste. Når hun sneg sig op i sengen og tilmed stjal hele dynen. Den evige lyst til lige at snuppe en lille lur på sofaen, arm i arm. Udnyttelsen af enhver tænkelige situation, der kunne resulterer i en godbid. At der altid var en, der fyldte hele gulvet, når man stod ud af badet. De stille ture, hvor gaden blev undersøgt i mikroskopiske bidder, fordi kræfterne ikke længere var til de lange ture. At det altid var en, der insisterede på, at du skulle dele dine ostepops og pommes frites i rimelige mængder. Bare alle de sjove lyde, udtryk og ideer, som sådan en lille dame kan komme med. Øv, hvor jeg savner hende!

En hund er ikke bare en hund. Det var Emma ikke. Hun var en stor personlighed, som vi virkeligt savner af hele vores hjerte..

29 kommentarer:

Louise sagde ...

Uha føler med dig. tænk at hun blev 14 år gamle dame. Ved et bliver et stort savn for jer. knus

Trillemus sagde ...

Åh hvor er det trist, men det lyder til at det var en god beslutning for Emma. Der vil være naturligvis være et stort savn hos jer. Tanker i jeres retning...

Kh Mette

Line sagde ...

Det er jeg virkelig ked af at høre! Vores hunde er fuldgyldige familiemedlemmer, og det er svært at forestille sig en tilværelse uden dem. Men hvor er det flot, at Emma blev hele 14 år. Jeg håber, min Molly får lige så længe :)
Jeg kondolerer og tænker på jer!

Maj sagde ...

Åhhh nej :( det er virkelig forfærdeligt at miste et kæledyr, de bliver jo bare SÅ stor en del af ens liv og en del af ens familie. Hvor jeg føler med jer, og forstår virkelig godt det savn, den sorg og tristhed der følger i kølvandet!
Smukke Emma, må hun hvile i fred og hun fik jo et fremragende liv hos dig og Kristian.

Mange Tanker...

- Maj

Anonym sagde ...

Hvor har du Enma fra? Jeg mener, fik du hende som barn da du endnu boede hos dine forældre? Eller har i købt hende mens hun var nogle år? :-) Og jeg er sørme ked af det på jeres vegne, der er utroligt så tæt man bliver med ens kæledyr! Jeg kender selv til smerten! Håber I kan mindes i gode tider og forsøge at overkomme sorgen

Anna-Marie sagde ...

Føler med dig. Husk Emma har haft en skøn liv hos jer.

Vi kender ikke hinanden er blot en hundeelsker lige som du.

Sender varme tanker. Og et lille digt:

Just this side of heaven is a place called Rainbow Bridge.

When an animal dies that has been especially close to someone here, that pet goes to Rainbow Bridge.
There are meadows and hills for all of our special friends so they can run and play together.
There is plenty of food, water and sunshine, and our friends are warm and comfortable.

All the animals who had been ill and old are restored to health and vigor; those who were hurt or maimed are made whole and strong again, just as we remember them in our dreams of days and times gone by.
The animals are happy and content, except for one small thing; they each miss someone very special to them, who had to be left behind.

They all run and play together, but the day comes when one suddenly stops and looks into the distance. His bright eyes are intent; His eager body quivers. Suddenly he begins to run from the group, flying over the green grass, his legs carrying him faster and faster.

You have been spotted, and when you and your special friend finally meet, you cling together in joyous reunion, never to be parted again. The happy kisses rain upon your face; your hands again caress the beloved head, and you look once more into the trusting eyes of your pet, so long gone from your life but never absent from your heart.

Then you cross Rainbow Bridge together....

Author unknown...

Louise sagde ...

Det er jeg ked af at høre :-( En hund er jo en del af familien, så selvfølgelig bliver der et stort savn. Og det skal der også være plads til.
Kh Louise

Livet i dukkehuset sagde ...

Trist, det er noget af det værste at miste et kæledyr. De bliver jo som børn for os. Føler med jer!

Maaaaaria sagde ...

Århha Sabrina.. Er jeg virkelig ked af at høre.
Jeg ved selv, hvor hårdt det er at miste et lille kræ man holder så utrolig meget af, og hvor tomt det lige pludselig bliver - som du så fint beskriver det.

Mange tanker her fra - Maria

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

<3

Nicoline. sagde ...

Det gør mig rigtig, rigtig ondt af læse. Sender jer masser af varme tanker i en svær tid - det er aldrig nemt at sige farvel til så store personligheder, som kæledyr nemlig også kan være :(

Camilla sagde ...

Snøft :o( Kære Emma

MissMocca sagde ...

Åhh nej dog.. Kondolerer, det er ikke nemt at miste sin gode ven gennem så mange år :(

DiSign-Keramik sagde ...

Mange varme tanker herfra.
Føler med jer.

Ved helt nøjagtigt hvordan det er.
Selv om det ikke er en trøst.

Man bliver så forbandet glad for de kæledyr, og de er en del af familien.

Håber Emma er kommet godt over regnbuebroen og ikke har besværligheder mere.

Mange hundekram fra
Dianna

Unknown sagde ...

Åh, blev nødt til at fælde en tåre da jeg læste det (også selvom jeg ikke kender hverken dig eller Emma), men jeg ved hvor svært det er at sige farvel!

Selvom det lyder som en kliché, så vil hun altid leve videre i hjertet :-)

Mange tanker herfra,
Kh Malene H

Juuuly sagde ...

:( kondolere

TineLee sagde ...

Hvor er det trist med gamle Emma :-(
Jeg kan SÅ godt forstå der er tomt og trist hjemme nu, men er sikker på, at Emma er et sted, hvor hun springer rundt og spiser masser af fritter og ostepops hele dagen...

Livet i Troldehulen sagde ...

Årh jeg fik helt en klump i halsen da jeg læste din overskrift og tænkte bare åh nej! Hvor gør det mig virkelig ondt for jer! Jeg ved hvor ondt det gør at miste sin bedste firbenede ven, og jeg sender jer rigtig mange tanker!

Anonym sagde ...

Det er aldrig rart at sige farvel til et højt elsket kæledyr. Jeg har fulgt med på sidelinjen et par år og har nydt dine Emma-historier .
Tine

Anonym sagde ...

Emma med de store smukke øjne og den fine pels døde mæt af dage. Desværre er to aldrig parate til at skilles på samme tid - den ene vil altid gerne vente lidt længere. Emma kunne bare ikke være tjent med at vente mere. Godt at du og Kristian har hinanden.
Elsebeth

Unknown sagde ...

Åh nej :( Store kram sendes jeres vej, det er SÅ hårdt at sige farvel til et kæledyr. De er trods alt en del af familien efter så mange år.

Det Stormske Køkken sagde ...

Årh. Fældede en tåre da jeg læste det. Selvom jeg overhovedet ikke kender hende, så har jeg efterhånden fulgt din blog i så mange år at jeg nærmest følte jeg kendte hende.

Sender mange tanker

Piskeriset sagde ...

Åhnej :-(
Sikke en trist nyhed. Jeg kan godt forstå, at I tog beslutningen, men derfor er det stadig et hårdt valg. Det er dog et, man tager af kærlighed, for man vil jo netop ikke se sit elskede kæledyr lide.

Kram herfra.

Heidi sagde ...

Så trist å lese.
Forstår så utrolig godt hvor ondt i har det nå.
Hvil i fred Emma.

Heidi sagde ...

Det var trist å lese.
Forstår så utrolig godt at i har det riktig vondt nå.

Hvil i fred Emma.

That Girl sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Kirsten sagde ...

Sender varme tanker i Jeres retning...

Garn, hund & kat sagde ...

Du har ret...

pekingeseren er ikke bare en hund. Pekingesere er helt specielle. Enten elsker man dem eller kan ikke udstå dem.

Deborah sagde ...

Øv osse! Jeg har først lige set det nu, at I har mistet Emma.

Jeg ved, hvor hårdt det er, for jeg savner også stadig Garbo, som jeg jo også måtte sige farvel til.

Men godt, du var ansvarlig og kunne tage den nødvendige svære beslutning. Tanker til dig.