fredag den 1. marts 2013

HUSK..

... at det er idag kl. 15.30, at vi afholder demostration for Hjerterummets overlevelse!
Vi vil blive rigtigt glade, hvis I giver jer tid til at kigge forbi Gammel Torv i Aalborg til musik og taler, så byens politikere kan se, at Hjerterummets overlevelse er vigtig for byens hjemløse og socialt udsatte. Skal der mere end det gode formål til, så kan jeg sige, at der er gratis kaffe og kage :)
Jeg er hvertfald at finde derinde(kom endeligt og sig hej) og har vagten i Hjerterummet bagefter, så resten af fredagen er fyldt godt ud:)

2 kommentarer:

Livet i Troldehulen sagde ...

Rigtig god fornøjelse, men det er vist nærmere end fest i dag end demonstration - er det ikke? Der blev i hvertfald sagt i Tv-nord i går at Hjerterummet er sikret overlevelse året ud! :)

MissMuffin sagde ...

Livet I Troldehulen, det er desværre bare lidt politisk spin. På fredag behandler socialudvalget en bevilling af 56.000 kr. Vi kan allerede nu sige, at vi ikke kan/vil modtage med de krav, som de er betinget. Bla. kan bevillingen inddrages hvis naboerne klager. Med de naboer, så klager de helt sikkert! Desuden kræver de, at vi registrere vores gæsters gang hos os med navn, bopæl og fremmøde. Jeg kan simpelthen ikke se, at det vedkommer nogen, hvem der kommer i Hjerterummet- hvad skal de data bruges til?
Så den bevilling vi har fået stillet i udsigte er ikke andet end et "politisk ja", som bliver svært at imødekomme for os...