lørdag den 30. marts 2013

Praktisk Lørdag

Den eneste fordel ved, at måren stadig kigger forbi engang imellem er, at så kommer vi da tidligt op og igang her i påsken. Torsdag havde Kristian pudset vinduerne udvendigt og indvendigt inden kl. var 10 og jeg havde gjort underetagen hovedrent.
Idag står den også på rengøring og vasketøj. Trappen og overetagen skal have en overhaling, men det er heldigvis ikke så stort et projekt. Det er bare så skønt at komme i bund med det hele her i påsken :)
Vi holder os langt væk for supermarkeder og byens butikker, for der er altid sort af mennesker lørdagen i påsken, så vi bliver hjemme og får lavet lidt fornuftigt i stedet:)
Hvad skal du lave idag?

9 kommentarer:

Irene sagde ...

Det skal jeg i dag, kære Sabina :
http://mrscakeaholic.blogspot.dk/

Piskeriset sagde ...

Forårsrengøring - det trænger vores hjem også til, men jeg skyder det nok til bededagsferien. På det tidspunkt er det forhåbentlig også blevet forår *suk* I dag står den i stedet på shopping og det er jo heller ikke så ringe endda :-)

MissMuffin sagde ...

Irene, det er også skønt med lidt selvforkælelse:)

Piskeris, her er forårsrengøringen faktisk ved at være overstået. Vi venter bare på det gode vejr så vi kan komme igang ude i haven!
Shopping er også godt, men vi orker ikke alle de mennesker idag:)

Maaaaaria sagde ...

Her er der også gjort godt rent - altid dejligt :)

Nu venter vi på der kommer gæster, og jeg skal snart i gang med forberedelserne til aftensmaden. Kan jo lige så godt lave det, der kan laves ;)

God påske til jer :)

Linebinevaskemaskine sagde ...

åh det er så rart når det rengøring der er ordnet :) jeg napper lige en lille vagt fra 9-21 idag og en tilsvarende i morgen på boformen.

Home by Bianca sagde ...

Det minder da en hel del om min lørdag. Eller påsken i det hele taget. Vi gør nemlig rent i køkkenet og får styr på de sidste detaljer, som altid lige kan vente (fra da vi byggede om). Selv lillepigen deltager (se evt. foto på bloggen)

MissMuffin sagde ...

Maaaaaria, det er nemlig altid dejligt med en rengøring- men du er også flittig må man sige, med både rengøring og gæster til spisning.

Line, så er der ikke meget påskeferie til dig!

Bianca, så er det også dejligt med nogle fridage til at få det ordnet i, for den slags kan jo ende med aldrig at blive gjort:)

Helle sagde ...

Fornuftigt at blive hjemme i dag! Jeg var inde på strøget i København i formiddags og det vrimlede med mennesker. Det gør jeg altså ikke næste år, men mine svigerforældre fra Frederikshavn ville meget gerne derind og så må man jo bøje sig. ;-)

MissMuffin sagde ...

Helle, det er forståeligt nok at de gerne vil når de nu er kommet til hovedstaden:) Jeg gad ikke, så vi er mest af alt bare gået i påske-hi herhjemme:)