torsdag den 28. marts 2013

Savn

Sådan en stille torsdag morgne, første dag med påskefri, så kan jeg igen mærke savnet.
Jeg savner min lille Emma!
Her er så stille. Ingen, der enten har sneget sig op i sengen og taget min plads og ingen, der har været morgenfrisk sammen med mig. Ingen snorken, ingen tiggeri. Bare stille.

Vi har reserveret en pekingeserhvalp, men den er stadig undervejs, så der går flere måneder inden den er klar til at blive hentet. Vi har kigget alternativer, men intet frister os rigtigt. Det er en vigtigt beslutning at anskaffe sig en hund, så det skal føles helt rigtigt.
Frede nyder livet som alene-kat og sniger sig gerne op i sofaen hver aften, nu hvor der er fri bane:) Jeg har købt en ny kurv til ham, i håb om at han også engang imellem kunne ligge andre steder end helt oppe i vores ansigter!

Vores påske bliver meget stille og rolig. Vi har ingen påskefrokoster på programmet, kun en god middag med Charlotte og Carsten fredag. Kristian skal se en masse fodbold og jeg har dobbeltvagt i Hjerterummet et par dage. Resten af tiden skal bruges på lige dele praktisk arbejde og afslapning; vinduesvaskning, vasketøj, rengøring, lidt havearbejde, rigeligt med middagslure, gode film, lækker mad og bare tid til at være kærester. Skulle vejret nu være med os, så kører vi nok en tur til Blokhus.
I påsken for 9 år siden lærte vi nemlig hinanden at kende på Peter Wessel i Blokus- første og eneste gang jeg nogensinde har været der:)

10 kommentarer:

Home by Bianca sagde ...

Det gør mig virkelig ondt at læse at Emma ikke er her mere. Kan godt forstå i savner.
Håber i kan nyde hinanden i påsken og glæde jer over de gode stunder i fik med hende.

Annemette sagde ...

Äh, hvor er det svaert at miste en höjt elsket hundeven :-(

Häber i fär en rigtig god päske og gid det var mig der skulle en tur til Blokhus, man savner virkelig havet när man ikke lige kan köre derop :-)

hulebo sagde ...

Sikke et dejligt indlæg, på trods af savnet af Emma. Det er lige før, jeg kan få en hel klump i halsen, når jeg kigger på min lille Amanda (cairn terrier), der sover trygt i gyngestolen...
Det lyder som en rigtigt dejlig påske, der venter jer :-)
God påske. Kram Hulemor

MissMuffin sagde ...

Bianca, vi svaner hende rigtigt meget, for hun har været i vores liv rigtigt mange år.
Vi er heldigvis ved at vænne os til det, men de går nok lang tid inden vi ikke savner hende hver dag..

Anemmette, det er virkeligt trist:(
Vi håber vejret er med os, for jeg elsker også en tur til havet. Blokhus har jo fået en hel særlig plads i mit hjerte pga. Kristian, men ellers er jeg nu mest til østkysten, hvor jeg er vokset op.

Hulemor, man komer til at savne dem så frygteligt, også selvom det "bare" er et kæledyr:)
God påske:)

Louise sagde ...

Uha forstår virkeligt dit savn Emma, selv om i får en ny vil det aldrig være Emma, men en ny dejlig hund som i kommer til at hold af. Håber i får en dejlig påske.

MissMuffin sagde ...

Louise, det vil den ikke nej, men den vil kunne fylde tomrummet ud og blive vores nye "baby" :) Emma var vores første hund og det vil altid være noget særligt.
Go påske til dig:)

Piskeriset sagde ...

Åh det forstår jeg godt. Der bliver også tomt i vores hus den dag, vores katte ikke længere er der. Jeg synes, det er godt I har reserveret en ny hund - er sikker på at I også bliver glade for den :-)

MissMuffin sagde ...

Piskeriset, det giver noget hygge at have hund eller kat- ok, Frede giver meget uhygge, men det er fordi han gå op og ned af trappen på sådan en måde, at det lyder som et menneske! Uf!
Nu må vi se om der kommer en hvalp af det ønskede køn og farve, men der går så 1 måned inden vi ved noget og 3 mdr. inden vi kan hente den...

Lone sagde ...

Åh nej, hvor gør det mig ondt at høre, at I har måttet tage afsked med bedårende Emma. Det ser jeg ikke før nu.

Ja, det er et frygteligt savn at miste sin hund. De fylder utroligt meget i ens liv. Jeg tror ikke, jeg har sørget så meget over at have mistet nogen, som da jeg mistede Rufus. Man deler jo alt med sin hund. Den er altid ved ens side.

Det er nogle dejlige billeder, du viser af Emma-pigen tilbage, hvor du tog afsked med hende. Hun var simpelhen så smuk og charmerende. En trøst er det dog, at hun har været højt elsket, mens hun var her. 14 dejlige år har I haft sammen.

Men hvor er det svært ...

Garn, hund & kat sagde ...

gør mig ondt at læse at Emma ikke er mere.. det er frygteligt at miste sin ven gennem mange år.

Jeg håber I får en hvalp som ikke indeholder så meget sygdom, for frostår godt I ikke kan undvære en pekingeser. De er så fantastiske. pekingeser kan sagens være sunde hunde. Men der er ikke mange af dem i Danmark...