Denne salat er en rigtig god måde at spise kål på, da den er sød, sprød og fuld af smag.
Målene er cirka-mål, for jeg blandende bare ind til jeg synes det passede. Vi fik den sammen med spicy kødboller og en nudelsalat. Lækker og nem hverdagsmad, hvor resterne også passer godt i madpakken:)
Asiatisk Hvidkålssalat med mango og kokos (4 pers.)
1/4 hvidkål
1 moden mango
1 dl. granatæblekerner
100 g. yoghurt naturel
1 bdt. persille
½ dl. sesamfrø
½ dl. kokosflager
olivenolie, salt
Snit hvidkålen fint. Kom den i en skål med lidt olivenolie og lidt salt. Kram det godt med hænderne.
Skræl mangoen og skær den i tern. Bland mango, granatæblekerner og yoghurt i kålen. Lad den gerne stå og trække på køl.
Hak persillen og bland den med sesamfrø og kokosflager. Bland den i salaten lige inden servering.
2 kommentarer:
det lyder lækkert. Tror den skal med i min madkasse i denne uge. Yum!
Marian, det vil den være super god til :)
Send en kommentar