søndag den 16. februar 2014

Februar-Favoritter


Det er ikke ret tit, at jeg opdager nye blogs. Favoritterne er og bliver de samme. Nu faldt jeg så lige over simpel dagbog, der er bare er så fin og hyggelig.
Her fandt jeg også inspiration til en god måde at fremhæve de små gode ting i hverdagen ved at dele dem i kategorier; i hjemmet, i ørene, på skærmen, i maven og på-gad-så-godt-listen. For en som mig, der elsker lister er det her en fin måde at sætte fokus på hverdags-glæde og måske og inspirere lidt. Det skal jeg altså til at huske at gøre hver måned igen! Tilføjer endda lige et par ekstra punkter, der også er vigtige i min hverdag:)
Se Lindas fine liste her.
  • I hjemmet: Afskårne grene og perlehyacinther. Mine forårs-favoritter, der lyser op og minder om, at vi langsot nærmer os lune dage og lange, lyse nætter.
    Guldglimmer-puden i den magelige stol er måske ikke så behagelig, men fin og lyser godt op i alt det andet.

  • I læsekrogen: Lige nu læser jeg en uhyggelig thriller/krimi, nemlig "Mørke Afkroge" af Elisabeth Haynes. Overvejer lidt om jeg skal kaste mig over den omtalte digtsamling af Yahya Hassan bagefter.

  • I ørene: Lige i øjeblikket har jeg genfundet min begejstring for Lana del Rey. Der er et eller andet fint, eventyrligt og melankolsk i hendes stemme.
    Okay, nu får i også en pinlig tilståelse, som jeg i flere uger har tvunget Kristian til ikke at røbe for nogen; jeg er helt vild med One Directions "Best Song Ever" og får lyst til at danse hver gang jeg hører den(hvis jeg er alene gør jeg det også nogle gange en lille smule)!

  • På skærmen: Alt med Ryan Gosling; Drive, The Notebook, Gangster Squad. Bare Ryan er der, så er jeg med:)
    De næste uger kommer til at byde på flere ture i biffen. Vi skal både se "Klassefesten 2", "Lone Survivor" og "12 Years a Slave". Især sidste nævnte har jeg store forventninger til.

  • I maven: Lige nu er jeg mere afhængig af chokolade end nogensinde før! Der ryger en del af den gode, mørke 70% eller 85% ned. Hver dag.
  • Velvære-kontoen: "Drink Up" ansigtsmaske fra Origins. Den redder med tørre vinterhud! De milde, lyse dage giver anledning til gode og lange gåture med hundene, der giver energi og ro i kroppen.

  • På-gad-godt-listen: Intimkoncert i Aalborg med Bryan Adams, meeen det blev simpelthen for dyrt for vores budget. Øv!
Hvad er dine små hverdags-favoritter i februar?



11 kommentarer:

Unknown sagde ...

Yahia Hassan kan klart anbefales! Jeg er gået i gang, og den er virkelig god og sætter mange tanker i gang.

Kh. Henriette

Camilla sagde ...

Åh, jeg gad også godt intim koncert med Bryan Adams (og et par gange i biffen) men det sker desværre nok ikke :-(

Anonym sagde ...

Jeg står gerne ved på trods af min alder at jeg er helt tosset med One direction: story of my life.. Hellere dem end Bieber. Mine små kusiner elsker One Direction og danser og hviner, hvilket totalt gav flashbacks til da jeg hvinede (og stadig gør) over Backstreet boys :-)

Piskeriset sagde ...

Stenbiderrogn! Guilty pleasure nr. 1 i februar måned. Ok, så mange gange får jeg det ikke i løbet af februar, men jeg ville ønske, jeg gjorde ;-)

Hvad er din yndlingschokolade?

MissMuffin sagde ...

Henriette, jeg kan bare ikke finde ud af om han er genial eller fuldstøndig opreklameret?! Det finder jeg nok kun ud af ved at læse den, selvom poesi ikke lige er min stærke side.

Camilla, den koncert gad jeg også vildt godt, men må nøjes med biffen :) Kan du ikke tage i baby-bio?

Anonym, jeg er ikke særligt pjattet med dem, men lige det nummer går lige i kroppen:)
Backstreet Boys var også en af mine ungdoms-favoritter:)

Piskeriset, jeg er ikke så vild med den slags. Jeg fik det dog på et tidspunkt sidste år hvor det var overraskende godt, så måske jeg skal give det en chance.
Hmm.. Min yndlingschokolade... Tror ikke jeg har fundet en præcis favorit. Jeg er meget glad for 85% og det må gerne være lidt bittert. Jeg var dog også overraskende begejstret for kaffe-chokoladen fra Coop Savannah på trods af at jeg ikke kan lide kaffe..

linda; sagde ...

tak for link - og fine favoritter du har dig:)

MissMuffin sagde ...

Velbekomme Linda- der er så fint hos dig :)

Line Høj sagde ...

Åh, Origins masken er også en favorit herhjemme :)

MissMuffin sagde ...

Line Høj, den redder mit ansigt hver vinter- sammen med den fede creme fra Aderma :)

A + K = ♥ sagde ...

Perlehyacinter er så fint, og når man vågner op til duften - det er så skønt.

- Anne

MissMuffin sagde ...

Anne, de er en af mine favoritter :)