tirsdag den 17. februar 2009

Pasta a la Sabina

Idag har vi fået en lækker og meget mættende pastaret. Vi har fået den flere gange, den startede bare som et resultat af hvad der nu fandtes i køleskabet, men nu er den blevet til en af mine faste opskrifter. Den er til ca 4 personer, men kan sagtens varmes dagen efter eller bruges som madpakke sammen med lidt salat.

Pasta a la Sabina:

1 pk frisk pasta med tomat/hvidløg
1 pk serranoskinke(4 skiver)
1 pk kylling i strimler
2 forårsløg i strimler/skiver
1 fed hvidløg i tynde skiver
1 rød peberfugt i tern
1 lille bakke cherrytomater
½ pk sugarsnaps i halve
½ ds tomatpure, lidt salt, peber og paprika
saften af ½ citron
lidt revet parmesanost
1 bundt brøndkarse
½ pose cashewnødder
Lidt fløde

Kog pastaen.
Bland en marinade af citronsaft, tomatpure, salt, peber og paprika. Vend kylling deri.
Skær serranoskinken i små tern og steg den i lidt olivenolie. Tag af panden.
Steg kyllingen inkl marinade, forårsløg og hvidløg til kødet er gennemstegt.
Tilsæt sugarsnaps, cherrytomater og peberfrugt og lad simre med et øjeblik. Vend pastaen i og tilsæt en lille smule fløde, så retten bliver cremet og lækker.
Serveres med serranoskinke, brøndkarse, cashewnødder og revet parmesan på toppen.
Vi plejer at få et gruyere flute(osteflute) dertil, det er rigtig lækkert..

Aftenen kommer til at gå i selskab med det nye Isabellas og en hurtig tur med vovserne inden jeg skal i seng:)

4 kommentarer:

Madame sagde ...

Det lyder som en virkelig lækker ret - den vil jeg prøve her hos os! Tak for dejlig inspiration ;-)

MissMuffin sagde ...

Velbekomme:)
Det smager super lækkert..

Hanne K's verden sagde ...

Ser rigtigt lækkert ud. Den må jeg vist prøve en dag:)
Hyggelig blog du har.
Hilsner fra Hanne

MissMuffin sagde ...

Hej Hanne:) Tak fordi du kiggede forbi- og undskyld jeg først ser din søde kommentar nu:)