torsdag den 23. september 2010

Dårligt bil-karma..

Det er jo ingen hemmelighed, at jeg ikke er vild med at køre bil..
Deraf følger også et rigtig dårligt bil-karma. Som fx. dengang jeg havde problemer med tankdækslet- som jeg iøvrigt stadig høre for jævnligt:)
I sidste uge ridsede jeg den ene af min lillebrors nye fælge og selvom jeg selvfølgeligt får det lavet, så går jeg rundt med dårlig samvittighed over at være så "KAUV", som man siger heroppe...
Så imorges, da jeg fik snøvlet mig halvsløj afsted på arbejde er der pludseligt et eller andet der lyser i bilen..
Lidt resarch viser, at det er noget med ustødningen der er galt, men både Kristian og Pap mente jeg godt kunne køre hjem uden der skete noget ved det..
Da jeg så kørte hjem, så gik bilen i stå midt i jeg kommer kørende ude på landevejen mellem Brønderslev og Tylstrup!
Ind til siden med mig og så Pap og Kristian i røret igen..
Heldigvis kunne bilen starte og jeg kunne liste hjem til Nørresundby- med 60 km i timen. Behøves jeg sige jeg var årsag til mange sure bilister):)
Så lørdag må vi til vores mekaniker med den, for der er et eller andet der skal skiftes i den.. En katalysator eller et eller andet... Suk!

2 kommentarer:

Det Stormske Køkken sagde ...

Endnu en gang er jeg lykkelig for at kæresten herhjemme er mekaniker! Det spare mange penge og mange problemer bliver taget i opløbet inden de udvikler sig... :)
Jeg har lige læst dit 'til grin' indlæg og jeg kender det sørme godt! Vi havde fået ny bil, en golf GTD og jeg skulle tanke den. Men kom i tvivl om det var benzin eller diesel (den er jo ret så rap sådan en GTD, så jeg tænkte det nok var benzin). Jeg ringede til både kæresten, min far, svigerfar, papsvigerfar, osv. Men ingen tog den (TYPISK!). Så jeg måtte spørge manden ved siden af mig, som så forklarede at D'et i GTD altså stod for Diesel.. Great! How the hell should I know!? ;)

MissMuffin sagde ...

Vi har heldigvis en sød og fleksibel mekaniker, så han vil gerne fixe den imorgen:)
Fnis... Det kunne lige så godt ha været mig... Og når man så oveni købet er helt lyshåret, så må man godt nok lide under mange blondine-vittigheder efterfølgende...