Opskriften er fra Bolig Plus nr. 21/2012. Selvom Bolig Plus primært er et boligmagasin, så er der også altid et par sider med gode opskrifter, hvilket passer mig rigtig godt:) Jeg fulgte ikke helt mængdeanvisningen, men her kommer opskriften som jeg lavede den.
Den blev serveret med brune ris, citronbåde og sprød, grøn salat.
Svampebagt fisk (2 pers.)
4 rødspættefileter
1 stor porrer
200 g. svampe
1 dl. daggammelt brød, smuldret
½ dl. hakket persille
2,5 dl. fløde
En klat smør
salt, peber
Rens porren og skær den i tynde ringe.
Svits svampe og porrer i lidt smør, til væden er dampet af.
Tag panden af varmen og tilsæt brød, persille og fløde. Krydder med salt og peber.
Rul fiskefileterne sammen og kom dem i et lille ildfast fad.
Hæld svampe-blandingen over.
Bag fisken i ca. 20 min. ved 225 grader.
Server straks med ris, citronbåde og salat.
4 kommentarer:
Øj, det ser godt ud! Det bør selv fiskeskeptikere kunne spise :-)
Piskeris, det tror jeg du har helt ret i, for den smager altså ikke "fisket":)
Hvor ser det lækkert ud, og meget efterårsagtigt! :D Det må jeg lige prøve i en af de kommende uger - der intet der klæder hinanden som svampe og fløde (:
- Anne
Anne, det er rigtig efterårsmad- men synes også der er blevet efterår udenfor:) Lige nu er det hvertfald med at udnytte er der er så mange friske, danske svampe at få. For som du siger, svampe og fløde, UHM...
Send en kommentar