mandag den 5. januar 2015

Ny hverdag og en madplan

Fredag havde jeg min første arbejdsdag. Nu starter en hel uge med en helt ny hverdag med 37 timers arbejdsuge og det er noget siden det sidst har været sådan. Jeg ved, at det fungerer bedst for mig hvis jeg investere lidt af min søndag på den nye uge med madplan, indkøb, rengøring og vasketøj.
Derfor kommer der også gang i madplanen igen, for det virker bedst i en struktureret hverdag og med de nye kostvaner, som vi stadig lige skal vænne os til. Åh, hvor jeg savner en god fløde-sovs:)


Her kommer ugens madplan:


Mandag: Wok med kylling, savoykål, rød peberfrugt, peanuts, kokosmælk og rød karrypasta.

Tirsdag: Blomkålssuppe med rugbrødsknas og bacon

Onsdag: Chicken Taco Salat m/ majschips.
Guacamole og tomatsalsa til

Torsdag: Rester fra søndag- Chili con Carne.
Speltflutes, avocado, soya-yoghurt og råkost.

Fredag: Stegt fiskefilet.
Ovnfritter, hjemmelavet remoulade og sprød kålsalat.

Lørdag: Kartoffelmos med bøf stroganoff.
Salat af appelsin, granatæbler, mandler, persille og feta

Søndag: Kyllinge-kødboller i tomatsauce.
Spelt-pasta og æble-slaw til.


Morgenmaden veksler mellem ristet rugbrød med scrambled eggs, grønt og friskpresset juice eller smoothies med topping og et blødkogt æg. I weekenden er det gerne speltboller, morgenmadsvafler og andet godt :)
Der er kantine på mit nye job, med en eftersigende temmelig god kok, så jeg tror ikke det bliver mange madpakker jeg får med :)

3 kommentarer:

Unknown sagde ...

Tillykke med dit nye job! Hvor er det spændende (;

Og sikke en lækker madplan du har sat sammen - uhm!

Ha en dejlig dag

Kh maria

Anonym sagde ...

Den der chicken taco salat, har du en opskrift. ;)

MissMuffin sagde ...

Tak Maria :) Det er kun et vikariat, men det er så fint at starte ud på :)

Anonym, der er bare kyllingebryst i tern stegt i organic fajita spice mix fra Santa Maria og så toppet ovenpå blandet salat sammen med list knuste majschips. Salaten synes jeg bør indeholde majs og avocado for den rigtige mexi-style, men ellers bruger jeg bare hvad jeg har i grøntsagsskuffen..