torsdag den 8. juli 2010

Bruger-undersøgelse:)

Haha, det lyder godt nok lidt voldsomt:)
Har smidt en lille afstemning ud til højre, for at høre lidt om, hvad det er, der trækker mine søde læsere til:)

11 kommentarer:

Ditte sagde ...

Jeg kan jo ikke komme udenom at den søde Emma er en af grundene - Hun er jo for skøn, og man er vel hundeelsker :)

Men generelt er jeg rigtig glad for at kigge forbi din blog. Der er noget med den måde du skriver, stemningen i billeder, tekster osv.
Det synes jeg faktisk ofte er det vigtigste ved blogs. Nogle blogs kan have en masse gode opskrifter og lignende, men hvis ikke personen bag formår at fange mig, så er jeg rigtig dårlig til at vende tilbage :)

Maiken sagde ...

er ret enig med Ditte :) Det er stort set det hele der fanger... emma... din fantastiske mad... kolonihaven... din stil med de sarte pastel farver, og billeder dertil... og dine kommentare til din kærestes kræsenhed hvad angår grøntsager :)

Ha en dejlig dag. Knus maiken

heidi sagde ...

Det var uden tvivl opskrifterne der førte mig hertil - men jeg synes det er hyggeligt at følge med i alt det andet du laver også :-)

MissMuffin sagde ...

Haha Maiken, Kristian er så pigesur lige nu, for kunne ikke lade være med at grine over grøntsags-kommentarene:)
Jeg vil tænke på, at få flere billeder af lejligheden på bloggen, for indretning er også en ret stor interesse!

heidi, den interesse har vi jo hvertfald fælles:)
Der bliver bestemt ikke stop for opskrifterne, men det har jeg også på fornemmelsen er en af grundene til mine efterhånden mange læsere..

Sabine sagde ...

Generelt synes jeg din blog en fantastisk spændende. Alt ved den, og især nogen af de utrolig lækre opskrifter du ligger ind, men også bare din hverdag. ;)

Bitten sagde ...

Jeg har stemt på din hverdag og opskrifter. Synes du skriver sådan nogle hyggelige indlæg om mange forskellige ting, og elsker at følge med i det hele. Men dine opskrifter tiltrækker mig i høj grad, og har allerede prøvet en hel del af dem :)
Hvis jeg skulle vælge en ting mere, skulle det nok være kolonihaven, men det er mest efter at jeg for nylig selv har fået en større interesse i planter og krydderurter :D

Spørger du af nogen bestemt årsag, egentlig?

MissMuffin sagde ...

Taak Sabine:)

bitten, jeg spørger vel mest af nysgerrighed:)
En af grundene er også, at jeg er nået helt op på 152 faste læsere, men min "tæller" mener, at jeg har ca. 300-350 unikke besøg om dagen, men dem ved jeg så ikke helt hvem er- jer andre kender jeg jo efterhånden rigtig godt, for mange er søde til altid at kommentere og jeg har også en fornemmelse af, hvad i reagere på...
En anden ting er også, at da jeg startede med at blogge var det primært læsere over 30-40 år der fulgte bloggen, men nu er der kommet en hel del til under de 30 og gad vide om det nu er det samme de vil læse:)
Bar sån et par løse tanker...

Lonnie Boe Pedersen sagde ...

Jeg lod mig også indfange af dine opskrifter med billeder og hænger stadig fast

Lone sagde ...

Det var en sjov idé med en brugerundersøgelse.

Jeg kunne sagtens sætte hak ved alle emnerne, men nøjedes med Hverdag, Emma og Kolonihaven.

Men dine opskrifter skimmer jeg også med fornøjelse - og har afprøvet nogle stykker (af de meget nemme). Du er god til at informere om, hvad der er godt og mindre godt ved en opskrift.

Dine shoppingture er et herligt indslag ind imellem, som jeg også med glæde læser. Ja, jeg læser faktisk alt, hvad du skriver :))

Jeg tilslutter mig fuldt ud Ditte's kommentar :)

Ha' en dejlig weekend. Håber I havde godt vejr i Blokhus!

Lone sagde ...

Åh, jeg ser nu, at I ikke nåede Blokhus alligevel...

Men der er heldigvis mange dejlige sommerdage forude, hvor turen kan gå derop :)

MissMuffin sagde ...

Det lyder dejligt Lonnie:)

Lone, jeg fik lige lyst til at høre hvad det egentligt er, der fanger mine læsere, for det er efterhånden en meget bred læserskare jeg har, sågar et par mænd imellem:)
Vi nåede desværre ikke til Blokhus, for Bertram var ikke med på løjerne. Vi skal nok nå derop en anden dag er jeg sikker på..