Hvis du laver den skønne Kalvesteg med Skøn Sauce og hvis du får lidt af den lækre sauce i overskud, så brug den til pasta.
Det gjorde vi og det smagte skønt!
Jeg svitsede løg, kylling og grøntsager i lidt olivenolie, tilsatte saucen, et skvæt fløde og et skvæt vand. Så var der lækker pastasauce til spinatpasta. Nemt, billigt og lækkert!
Jeg brugte de grøntsager jeg nu havde (tomater, peberfrugt, ærter og gulerødder) og på den måde fik jeg tømt køleskabet for rester i bedste StopSpildAfMad-ånden:)
Ja, og samme dag var der heldigvis også rester af triflien til dessert, så det var ikke så dårligt:)
2 kommentarer:
Altid dejligt at få brugt "tøm køleskab konceptet" til noget lækkert, nemt og billigt aftensmad.
Susanne, især når det bliver rigtig lækkert:) Saucen fra kalvestegen smagte simpelthen bare så skønt, så den skulle bare bruges op:)
Send en kommentar