Jeg bagte dem, da Hjerterummet holdte bestyrelsesmøde hjemme hos mig, for den slags kræver kaffe og kage:) De kan bages på ca. 30 min inkl. bagetid og opvask, så det er en hurtig lille ting at smide sammen inden der kommer gæster.
Hindbærmuffins med marcipan (10 stk.)
180 g. mel
185 g. sukker
1 tsk. bagepulver
1/4 tsk. natron
185 g. kærnemælk
1 lille æg
1/4 tsk. vaniljeekstrakt
35 g. smeltet smør
50 g. marcipan, groftrevet
125 g. friske hindbær
Bland mel, sukker, bagepulver og natron i en skål.
Bland mælk, æg og vanilje sammen og pisk det herefter langsomt i melblandingen.
Pisk til sidst smørret i- pisk kun til, at dejen netop er ensartet.
Vend hindbærrene og marcipanen i dejen.
Kom 10-12 muffinsforme af papir i en muffinplade.
Fordel dejen heri.
Bag dem ved 170 g. i 20-25 min.
Lad dem køle af i pladen 5 min, inden de tages ud og afkøles helt på en rist.
4 kommentarer:
Uhmm... Hindbærmuffins er bare så LÆKRE og dine ser vildt gode ud! Jeg holder også meget af at tilsætte hvid chokolade - men det er jo også altid et hit i kager. :) Kommer faktisk lige i tanker om at jeg har nogle hindbærmuffins i fryseren, så nu er eftermiddagskaffen da reddet!
Yummm! Enkle men lækre sager er skønne :) Håber jeres bestyrelsesmøde gik godt ;)
Mmmm de ser lækre ud og kunne sagtens forstille mig dem med hvid chokolade også, som Helle skriver :-)
Helle, hindbør og hvid chokolade er også en god kombination, det har jeg også lavet før.
Ikke så tosset med en lille muffin i fryseren!
Kristine, det behøves nemlig ikke være så fancy hele tiden:)
Annemette, de blev rigtigt gode. Hjerterummet formand mente, "at jeg aldrig burde lave andet end muffins":)
Send en kommentar