lørdag den 18. maj 2013

MissMuffins Kagebombe

Ja, det her er en rigtig bombe!
Den ældste møgunge(min lillebror) er hjemme fra Grønland for første gang i to år, så han har selvfølgeligt været savnet, så vi var hos Mormor til en omgang med i den anledning. Jeg skulle have en kage med, men var både uinspireret og havde ikke så meget tid. Derfor kombinerede jeg denne syndige sag, som blev noget større end jeg lige havde forestillet mig:) Derfor står vaflerne heller ikke helt så tæt som de skal for at få det perfekte resultat, for det ville være lidt spild når vi nu kun var 6 til at spise den og vaflerne hurtigt bliver bløde. Selve kagen indeholder 3 choko-lagkagebunde, et lag nutellamousse, et lag flødebollecreme og et lag hindbærmousse, toppet med friske jordbær, hindbær og blåbær- og selvfølgeligt vaflerne. Jeg kunne ikke nå at bage bundene selv, så køb de bedste du kan få, hvis du vælger at lave denne kage.


MissMuffins Kagebombe(c. 10 pers.)
3 chokoladelagkagebunde

Nutellamousse:
1/4 l. piskefløde
3 spsk. Nutella

Flødebollecreme:
10 flødeboller uden kokos
1 bæger kvark (ca. 300 g.)
30 g. hakket, mørk chokolade
1 tsk. vaniljesukker

Hindbærmousse:
1/4 l. piskefløde
3 dl. frosne hindbær
2 spsk. rørsukker

Pynt:
1 bakke jordbær
1 bakke hindbær
½ bakke blåbær
1-½ dåse vaffelrør

Start med at lave de 3 slags fyld.
Nutellamousse: Pisk fløden til skum. Pisk nutellaen i til en fast skum.

Flødebollecreme: Skær bunden af flødebollerne og kaser dem. Mos flødebollerne let med en gaffel. Bland med kvark og chokolade. Smag til med lidt vaniljesukker.

Hindbærmousse: Kom hindbærrene i en gryde med sukkeret. Kog det igennem og lad det køle af.
Pisk fløden til en stiv skum og vend hindbærrene i.

Læg en lagkagebund på et kagefad. Fordel først 2/3 dl. af nutellamoussen over.
Læg en lagkagebund herover og fordel flødebollecremen over.
Kom den sidste lagkagebund på og fordel hindbærmoussen over.
Smør siderne med den sidste portion af nutellamoussen. Dæk kagen med film og lad den stå på køl ind til servering.
Lige inden servering presses vaflerne tæt sammen lang kanten på kagen. Top kagen med jordbær i skiver, hindbær og blåbær. Serveres med det samme.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Mmm! Ser godt ud. Men... "Skær bunden af flødebollerne og kaser dem"?? Jeg ville nok vælge at spise dem ;)

- Rikke

MissMuffin sagde ...

Jeg spiste også nogle stykker, men på de billige flødeboller er de altså lide kedelige uden skummet:)

A + K = ♥ sagde ...

Øj, hvor er den flot! Og flødebollecreme lyder så godt - især sammen med hindbær!

- Anne

MissMuffin sagde ...

Anne, flødebollecreme er et hit! Da jeg var barn fik vi sommetider en lagkage kun med flødebollecreme og en masse frugt i til vores fødselsdag. Så skær man flødebollebundene over i halve og pyntede med dem på toppen- det var et hit :)

Nina sagde ...

Wooow, looks delicious!! :)
greets
www.pearlsheaven.net

MissMuffin sagde ...

Nina, it a real cake-bomb with tons of good stuff:)