fredag den 4. december 2009

Chokolademuffins med kanel..

Sukker skal der være nok af, så en omgang muffins er også bagt.
Kanelsmagen er ikke rigtig at finde, men de smager skønt og meget chokoladeagtige, så skidt med det:)
Opskriften er fra bogen "1 mix- 100 muffins" af Susanna Tee..

Chokolademuffins med kanel(12-13 stk)
3 3/4 dl hvedemel
1 1/4 usødet kakopulver
1 spsk bagepulver
½ tsk kanel
1 1/4 dl lys muscovadosukker
2½ dl hakket mørk chokolade(jeg brugte 100 g)
2 store æg
2½ dl mælk
6 spsk smeltet smør eller smagsneutral olie

Sigt mel, kakao, kanel og bagepulver ned i en skål.
Rør muscovadosukker og den hakkede chokolade deri.
Pisk æggene let og pisk derefter mælk og olie/smør deri.
Lav en fordybning i de tørre ingredienser og hæld ægge-blandingen deri.
Rør ingredienserne forsigtigt sammen- ikke noget med at røre for længe eller for kraftigt.
Kom dejen i muffinsformene og bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 20 min.
Spis dem lune med is eller køl dem helt af på en bagerist.

Nu er det vidst også tid til et bad, lune sokker, kold cola og lidt lækre mænd i fjernsynet, for om en times tid kommer der "Troja":)

2 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Ærgerligt at kanelsmagen forsvandt - det var ellers en spændende kombiation :-)

MissMuffin sagde ...

Ja, jeg synes den kunne anes i de kolde muffins, men der skal nok lidt mere i hvis det skal smages igennem:)