Sukker skal der være nok af, så en omgang muffins er også bagt.
Kanelsmagen er ikke rigtig at finde, men de smager skønt og meget chokoladeagtige, så skidt med det:)
Opskriften er fra bogen "1 mix- 100 muffins" af Susanna Tee..
Chokolademuffins med kanel(12-13 stk)
3 3/4 dl hvedemel
1 1/4 usødet kakopulver
1 spsk bagepulver
½ tsk kanel
1 1/4 dl lys muscovadosukker
2½ dl hakket mørk chokolade(jeg brugte 100 g)
2 store æg
2½ dl mælk
6 spsk smeltet smør eller smagsneutral olie
Sigt mel, kakao, kanel og bagepulver ned i en skål.
Rør muscovadosukker og den hakkede chokolade deri.
Pisk æggene let og pisk derefter mælk og olie/smør deri.
Lav en fordybning i de tørre ingredienser og hæld ægge-blandingen deri.
Rør ingredienserne forsigtigt sammen- ikke noget med at røre for længe eller for kraftigt.
Kom dejen i muffinsformene og bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 20 min.
Spis dem lune med is eller køl dem helt af på en bagerist.
Nu er det vidst også tid til et bad, lune sokker, kold cola og lidt lækre mænd i fjernsynet, for om en times tid kommer der "Troja":)
2 kommentarer:
Ærgerligt at kanelsmagen forsvandt - det var ellers en spændende kombiation :-)
Ja, jeg synes den kunne anes i de kolde muffins, men der skal nok lidt mere i hvis det skal smages igennem:)
Send en kommentar