Så fik jeg den, den nye Humming Bird Bakery "Cake days", som jeg bestilte fra engelske Amazon.
Super fin bog, tyk og lyserød og med mange fine billeder.
I forhold til den anden jeg har, så er flere af opskrifterne heri noget mere advancerede og kræver nogle ret specielle ingredienser, men der er også nogle, som alle kan være med til.
Jeg er især vild med de mange cheesecake-opskrifter, for de er ret flotte og anderledes, så det skal afprøves ved lejlighed.
Bogen er opdelt efter "anledninger" som Valentine, påske, sommerens aftenskaffe osv, hvilket jeg måske synes kan virke lidt malplaceret.
Her ville årstids-indeling ha været ganske fint, men det er bar en detalje:)
I mange af opskrifterne, som jeg gerne vil prøve skal der bruges "double cream", som vidst er en særligt fed fløde.
Er der nogen, der kan fortælle mig om den kan erstattes af noget andet, for det er ikke til at opdrive her i Aalborg?
17 kommentarer:
Hey miss Muffins!
kan se du har de engelske versioner, og jeg har haft mine betænkeligheder ved at købe de engelske da jeg er lidt i tvivl om hvordan de er mht. målene (det har jeg nemlig aldrig lige været skarp i :)), på den anden side er jeg også bare ved at være lidt utålmodig over at vente på at den danske udgave falder ned i skødet på mig (kigger desperat efter den hver gang jeg kommer forbi Føtex og Bilka) :)
På forhånd tak!
Her er en fin side, hvor man kan se omregnings faktor mellem engelske, amerikanske & danske mål.
http://www.exploratorium.edu/cooking/convert/measurements.html
Og her kan du indtaste din mål.
http://www.exploratorium.edu/cooking/convert/conversion.html
Anna, jeg har nenmlig den engelsker version og de er så venlige både at opgive målene i gram (den nye opgiver også andre mål), så der skal ikke en masse omregning til:)
Teksten er også til at læse, selvom jeg ikke er så god til engelsk- meen, den nye er lidt sværere tror jeg.
Amazon.uk er ok billig og leveringen er ret hurtigt, omkring en uges tid, så dem vil jeg gerne anbefale...
Tak for linket K, men bogen er også opgivet i gram, så det er dejligt nemt- ellers bruger jeg altid selv omregner.dk:)
Hej MissMuffin,
Jeg fandt lige et lille link, som måske kan hjælpe dig...
http://arla.dk/Arla-Forum/Spoergsmaal-svar/Vores-produkter/Produkter/Hvad-er-single-og-double-creme/
Kh K.
Tak K, det var nogenlunde det jeg selv kunne regne ud, men jeg kan se, at Naturmælk producere enfløde med 48%, men den er nok ikke lige at få fingre i. Øv også! (http://www.naturmaelk.dk/Double_Cream_48.aspx?ID=1374)
Det er muligt, at Metro har noget federe fløde, end hvad vi normalt bruger? :)
Osted Mejeri, der i forvejen laver Danmarks bedste økologiske piskefløde, laver også en Double Creme-variant med 50 procent fedt. Ring på 4649 6622 og du kan ikkert få oplyst, om der er en forhandler nær dig. Den er tyk, cremet og superlækker.
Hvor er det en smuk bog bare at se på ... men glæder mig nu til, at se hvad du går i gang med
KH Marianne
Ih, den er fin! Glæder mig til den kommer på dansk :)
Løjsen, det kunne sikkert være muligt, det må jeg kigge efter..
Tak Merete, det vil jeg prøve...
Der er dog en opskrift jeg gerne vil afprøve i påsken, så jeg tar chancen og bruger almindeligt fløde..
Tante Sød, det er en super fin bog og med nogle meget lækre og gennemførte billeder, så den kan klart anbefales.
Stine, den er meget fin!
Jeg synes, at den engelske version er fin og til 138 kr. inkl. shipping synes jeg helt bestemt at den er pengene værd!
Du er styg, styg siger jeg dig! Sådan at smide en så fin bog på bloggen, når der ikke er mere SU at tage af i den her måned ;) meeen du må til enhver tid godt prøve opskrifter af på mig. Jeg har sadig den marengs-ciron fidus til gode ;)
Line, det er faktisk dig der er den stygge:)
Anede intet om denne bog indtil du fortalte om den ude ved Bitten og du burde vide hvad der sker, når jeg høre sån noget!
Der er mange underlige ting i, som jeg forudser at vi skal afprøve!!
Marengs-citronfidusen skal afprøves på søndag, så kig med:)
Hej Miss Muffin :)
Hvor er jeg misundelig, jeg har ønsket mig Hummingbird bakery's bøger i lang tid, men har bare ikke helt kunnet finde dem på dansk, men kunne være man skulle kaste sig ud i de engelske :)
Og de andre kager du har posted derfra, ser bare SÅ lækre ud! :)
Anne, jeg har heller ikke ku finde dem på dansk, så jeg valgte de engelske udgaver.
Selvom jeg ikke er så god til engelsk, så har jeg ikke haft problemer med at forstå dem og kun nogle enkelte ingredienser har jeg slået op på internettet, fordi jeg ikke vidst hvad de betød, så jeg synes ikke at det er et problem- det er stadig nogle super lækre bøger:)
Jeg vil gerne takke K for de to vidunderlige links! Tusind tak! Det er lige præcis, hvad jeg har brug for - og jeg tror, jeg laver et blogindlæg om det her en af dagene.
Jeg har også allerede "spredt" de gode links på et kageforum :-)
Godte, det må vi håbe at K så ser, for det var da dejligt at du ku bruge det:)
Send en kommentar