På en kedelige regnvejrsdag som idag skal man ha lidt ekstra godt at spise, så vi fik en varitation af Kærlighedmad.
Normalt spiser vi det altid med pasta, men så længe der er nye kartofler, så vil vi hellere have dem:)
Marsala er italiensk portvin.
Jeg har købt en flaske i Bilka, men de fleste vinhandlere har det helt sikkert også og det koster ikke det vilde.
En slat rødvin eller hvidvin tror jeg nu også sagtens kan bruges hvis det er.
Kærlighedmad med et twist (2 pers.)
4 tynde skiver kalvekød
4 skiver lufttørret skinke
½ dl. friskrevet parmesanost
friske basilikumsblade
1 håndfuld cherrytomater, i halve
1 håndfuld champignon, i skiver.
1-1½ dl. fløde
½ dl. marsala
salt, peber, olivenolie
frisk persille til drys
Læg et stykke skinke oven på hver skive kalvekød.
Fordel parmesan og basilikum derpå og rul hver skive stramt sammen. Hold dem sammen med en tandstik.
Steg rullerne på en varm pande i lidt olivenolie et 3-4 min. på hver side.
Tag dem af panden og hold dem varme.
Rist champignon og cherrytomater på panden et øjeblik.
Hæld fløden og marsalen ved og lad det koge ind til en cremet sauce.
Krydr med salr salt og peber.
Server det med masser af persille på toppen og sammen med kartofler eller pasta.
Til maden delte vi denne smukke øl, der overraskede med sin mørke, gyldne farve.
Den smagte rigtigt dejligt, "BadehusBajeren" fra Løkken Bryghus.
5 kommentarer:
ser rigtig lækkert ud (:
thewallsaroundus.blogspot.com
Nøj! Det er lige mig det der! Det ser rasende dejligt ud :-)
Kamilla, det var det også:)
Piskeris, jeg er ret sikker på, at du vil synes ret godt om det hvertfald:)
Det er så nemt at lave, så når jeg finder kalvekød til rimelige penge ender det altid med en eller anden varitation af kærlighedsmad..
mmm ser virkelig lækkert ud!
Maria, det smager virkeligt også dejligt:)
Send en kommentar