fredag den 29. juni 2012

Hudpleje

For et par uger siden bestilte jeg produkter fra BlixenVixen, som ved første øjekast ankom og så meget lovende ud. Jeg er også stadig ret tilfreds, så det bliver bestemt ikke sidste gang, at disse produkter ryger hjem i mit skab.
Efter jeg har brugt produkterne i 4 uger er min hud blevet meget pænere og de sædvanlige urenheder og knopper er forsvundet.
De første uger var jeg lidt skeptisk, for mine problemområder (især omkring munden) blev meget nuprede og tørre. Jeg fortsatte dog med produkterne og nu er huden blevet helt fint, ren og glat. Virkeligt skønt!
Derfor er det ikke længere nødvendigt at bruge concealer og pudder til hverdag, for min hud er ganske fin og pæn uden.
Dog skal det siges, at min hud er meget påvirkeligt over for kost, så de sidste dage hvor jeg har spist lige vel mange kager og nutellamadder, så bliver min hud altså også derefter:) Det findes der nok ikke nogen creme, der kan forhindre:)
 Burts's Bees´"Radiance Facial Cleanser" fjerner uden porblemer makeup og snavs.
Jeg ved ikke, om jeg synes, at den er så meget bedre end så mange andre renseprodukter, men den er lavet af 99,2% naturlige produkter, skummer fint og så dufter den rigtig dejligt. Sån lidt af frisørsalon faktisk:)
Rensen er meget drøj i brug og koster 95 kr.
Jeg vil gætte på, at der er til 2-2½ måneds forbrug heri, så jeg synes det er en ret fin pris.
 pai's "geranium and thistle skin cream" er til kombineret hud.
Den har en matterende effekt, så min skinnende næse og pande er nu mat og pæn efter jeg begyndte at bruge denne ansigtscreme. Virkeligt skønt!
Til vinter er den nok bare ikke helt fugtgivende nok, for mine kinder bliver ofte meget tørre når der bliver koldt. Så må jeg se hvad jeg så finder på.
Cremen koster 240 kr, og er meget drøj i brug. Den praktiske pumpe gør det også nemt at justere mængden.
Den indeholder 79% økologiske produkter, så den dufter altså også meget økologisk. Ikke grimt, bare meget naturligt.
 pai's "Roseship Bio-Regenerate" er en olie bestående af 99,8% økologiske ingredienser.
Olien bruger jeg til mit ansigt som natcreme, men den er også god til tørre hænder, tørre neglebånd, solbrændt hud og små rifter.
Jeg var lidt skeptisk over at smøre olie i ansigtet, men den er virkeligt god! Olien føles en smule "tør" når den smørres på, men den trænger hurtigt ind i huden uden at fedte. 
Olien dufter også meget økologisk og lidt af urtete, så det skulle jeg lige vænne mig til!
Den koster 180 kr. og er også meget drøj i brug. Jeg kan dog ikke nøjes med 2-3 dråber og bruger hvertfald det dobbelte- mest på kinderne og mindst på næsen. Efter at jeg har brugt den i en måneds tid kan jeg dog nøjes med mindre og mindre.
Jeg er meget tilfreds med olien og er sikker på, at jeg bliver ved med at bruge den i mange år fremover, for den giver en fin glød til huden og en glat overflade.
Den er et must!
Den lille læpepomade fra Burt's Bees' er jeg dog ikke så begejstret for. Emballagen er sååå fin, men den er simpelthen så hård og nærmest umulig at få på læberne, så den gider jeg ikke bruge penge på en anden gang- heller ikke selvom den kun kostede 30 kr.

Sara, der har BlixenVixen, er bare rigtig sød og meget serviceminded. Jeg skrev og fik et par råd af hende inden jeg bestilte. Der kom hurtigt et langt og udførligt svar.
Efter et par uger skrev Sara så og spurgte mig, hvad jeg synes og straks tilbød hun mig et par prøver på de andre ansigtscremer, så jeg kan se om der er en af dem, der matcher min hud bedre.

Og jeg har altså ikke fortalt hende, at jeg har en blog:)

11 kommentarer:

Pernille sagde ...

Godmorgen
Rigtigt lækkert indlæg! Jeg fik helt lyst til at smører creme i ansigtet :D haha selvom min hud faktisk er pænest når den kun får et dab af et eller andet i ny og næ! Men såen er vi jo forskellige.

Astrid sagde ...

Tusind tak for anbefalingen.. Leder selv efter en matterende creme, men har ikke fundet den rigtige endnu. Måske skulle den her få en chance?
Jeg kan altså virkelig også anbefale Munkholm produkterne. Dem bruger jeg selv. De er også uden alt muligt skidt i og virker altså fantastisk på ens hud. Jeg bruger en morgenfruecreme der virkelig har gjort undere for mit ansigt. :-)
Men tror alligevel jeg vil kaste lidt penge efter den der creme :-)
God weekend!

MissMuffin sagde ...

Pernille, det er også hyggeligt at nusse lidt om sig selv:) Gid det var mig der havde så nem en hud.. Min er sart, tør og besværlig!

Astrid, den gør hvertfald min hus rigtig fin og mat, så du kan roligt kaste penge efter den:) Jeg kender ikke Munkholm, men det må jeg da lige se nærmere på.. Min hårfarve og de fleste af mine hårprodukter bliver nok aldrig øko, men jeg prøver at holde det meste af min hudpleje og makeup uden parfume og parabener, selvom jeg synes det er en udfordring. heldigvis er jeg ikke fanatisk:)

E sagde ...

Aj, et lækkert indlæg. <3 Hvis produkterne er gode, giver man jo også gerne lidt ekstra for dem. Men jeg er ikke helt med på hvilket ét af dem der hjalp dig af med urenheder? Jeg leder nemlig selv efter noget der kan få de sidste urenheder væk, som stædigt hænger fast fra teenageårene. :S

MissMuffin sagde ...

E, det er ikke kun et produkt der har ordnet det, men kombinationen af en god rens, ansigtscreme og en meget plejende natcreme:)

Pernille sagde ...

Øv det lyder ikke rart! Jeg er også ovenud tilfreds med min hud og jeg får tit af vide at den er pæn.. men så har jeg så bare andre problemeområder i stedet..

Susanne sagde ...

Tusind tak for det super gode indlæg. Elsker når du skriver om for og imod og dine tanker. Så blev endelig ved med at skrive :-)

hulebo sagde ...

Hold da op, det lyder jo super! Så er det næste spørgsmål om produkterne også passer til moden hud (*host*host*), men mon ikke jeg kan få gode råd om det, hvis jeg skriver dertil? Tak for update :-)

hulebo sagde ...

Hold da op, det lyder jo super! Så er det næste spørgsmål om produkterne også passer til moden hud (*host*host*), men mon ikke jeg kan få gode råd om det, hvis jeg skriver dertil? Tak for update :-)

MissMuffin sagde ...

Pernille, man er aldrig helt tilfreds:)

Susanne, det var da så lidt:)

hulebo, jeg mener hvertfald at der findes en ansigtscreme i samme mærke til moden hud:) Umiddelbart vil jeg også mene, at olien kan bruges til alle hudtyper.. Men skriv endeligt til Sara, hun er meget sød og hjælpsom:)

Rikke sagde ...

Det lyder da som om, at jeg skal prøve nogle af de produkter, der har forbedret din hud :)