fredag den 15. juni 2012

HUSK.....

..... det er tid til at lave Vaniljesyltede Ferskner igen:)
Sidste års forsøg med at henkoge dem blev ingen succes, men så er det godt at der et stykke tid endnu kan laves og spises en masse:)
De er perfekte med yoghurt og müesli til morgenmad, med vaniljeis til dessert eller ovenpå kage. Uhm...

5 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Du kan tro jeg husker dem :) De er jo bare SÅ fantastiske.

MissMuffin sagde ...

Så kom igang:) Mit glas er næsten tømt, så jeg må snart igang igen:)

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Jaja mand :) Jeg har faktisk også en gang ferskner herhjemme, som godt kunne bruges til det formål, så mon ikke der sker noget snart ;)

Pernille sagde ...

Dem må jeg prøve! Jeg elsker bare henkogt frugt.. Jeg lavede henkogte pærer til påske.. og det sidste glas røg sidste weekend.. mums!

MissMuffin sagde ...

Kristine, gør det:) De smager simpelthen bare så godt:)

Pernille, de her har så en lidt kortere levetid, for de er ikke så gode at henkoge. Fersknerne bliver kedelige og smagsløse- nok fordi frugtkødet er så blødt. Så de skal spises inden for en uges tid..