tirsdag den 12. juni 2012

(Nye) Blomster på trappen

Her skulle der være et fint billede af mine krukker fyldt med de smukkeste hortensia, men Emma er frygteligt bange for at gå glip af noget, så hun satte sig midt i det hele:)
Vi har jo egen trappe op til lejligheden, så engang imellem når vejret er godt står hoveddøren åben, så Emma kan følge med i livet på Østergade. Desværre er Østergade temmeligt trafikeret, så det er en larmende fornøjelse.
Jeg havde jo købt andre blomster til krukkerne, men efter en uge med regn og blæst var de ikke til at redde. Den ene hortensia stod dog lige så fint, så jeg valgte at fylde de nu tomme krukker med endnu flere, for noget tyder på, at de kan overleve både mig og vejret:) Nu må vi se!
Blomsterdamen sagde endda, at de gerne skulle kunne overvintre i krukkerne, men så optimistisk er jeg ikke. Jeg synes de er vildt flotte, så når jeg engang får en have vil jeg fylde den med en masse hortensia:)

8 kommentarer:

Camilla sagde ...

Jeg elsker også hortensia - de er bare så smukke og dekorative. Jeg har endnu ikke haft held til at overvintre dem i krukker, men kender mange der har, så vi må krydse fingre for at disse kan klare mosten :o) Søde, søde Emma - hun er meget fotomodel-agtig ud på billederne :o)

MissMuffin sagde ...

Meget, og så er de jo åbenbart også mere hårdføre end jeg havde regnet med. Er det ikke også noget med, at man kan tørre blomsterhovederne?
Jeg håber de kan, men så skal de nok ind i garagen hvor der ikke er for koldt..
Normalt vil Emma ikke stå model, men idag blev hun vidst lidt jaloux på blomsterne og poserede derud af:)

Linebinevaskemaskine sagde ...

Jeg aner intet om blomster og overvintring, men de er smukke! Haha hun ser meget majestætisk ud søde Emma ;) dronningen af trappen og østergade

MissMuffin sagde ...

Line, det gør jeg heller ikke- jeg kan jo knapt holde liv i dem - så jeg gør bare, som blomsterdamen siger:) Hun "tronede" også rigtigt idag, men der var også masser af hunde at holde øje med..

Malene uden R sagde ...

Hvor er hun fin på sin trappe :)
Måske jeg også skulle overveje sådan nogle hortensiaer - har heller ikke de grønneste fingre! :/

Hvem bruger du som blomsterdame, for de her hortensiaer ser virkelig pæne ud, så måske jeg skulle smutte forbi og handle lidt! :)

Anonym sagde ...

Ihhh hun er altså skøn hende Emma :)

MissMuffin sagde ...

Malene, de overlever hvertfald hjemme hos mig. De er købt inde hos ideblomster på Boulevarden, for hun er ret så billig- de 2 mindte koster 20 kr, den mellemste 30 kr. og den store 50 kr.
Jeg tror bare, at de ikke må få for meget sol, så skal de nok klare sig.. Og så vander jeg dem hver dag:)

MissTulle, det er hun nemlig. Hun er en skør hund nogle gange:)

Lone sagde ...

Emma overstråler de yndigste blomster :-)
Salaten med kartofler og grønne asparges lyder meget lækker. Den kan anvendes til mange retter. Tak for opskriften :-)