fredag den 10. august 2012

Kartoffelsalat med karry og bacon

En super lækker kartoffelsalat med både bacon og karrydressing.
Der skulle ha været kapersbær i, men dem sprang vi over. Alligevel smagte salaten rigtig skønt sammen med en delle og en sprød, grøn salat.
Vi spiser rigtig meget kartoffelsalat herhjemme om sommeren, så det er skønt med lidt varitation.

Kartoffelsalat med karry og bacon (4 pers.)
500 g. små kartofler
100 g. bacon i tern
2 spsk. hakkede forårsløg
2 dl. græsk yoghurt
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. karry
2 spsk. hakkede krydderurter
salt, peber

Skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.
Lad dem køle helt af og skær dem så i i halve.
Rør yoghurten sammen med forårsløg, sennep og karry. Smag til med salt og peber.
Steg bacon sprødt på en varm og tør pande.
Vend kartoflerne sammen med dressingen.
Anret kartoffelsalaten på et fad og drys med bacon og krydderurter. Server straks.


4 kommentarer:

Det Stormske Køkken sagde ...

Uhm, den må prøves!

Maj sagde ...

Jeg er også en sucker for hjemmelavet kartoffelsalat - så længe det ikke er en 50/50 blanding af Mayo og kartofler :S
Den ser super lækker ud, og lige i øjet på en dejlig sommerdag :)

- Maj :D

MissMuffin sagde ...

Rebelsig, gør endeligt det, for den er ganske nem at gå til:)

Maj, der er ikke noget værre end sån en- jo, sån en der er lunken. Bvadr! Men en god hjemmelavet en af slagsen kan man altid spise:)

Anonym sagde ...

Hvis det er det hus med balkon, du har fotograferet, så ønsker jeg for dig, at du vinder mange penge - og det snart!
Elsebeth