Nu er jeg blevet ret vild med bagte rødbeder, så jeg var glad da jeg fandt små, nye rødbeder på torvet forleden. Det blev der denne lækre salat ud af. Inspirationen har jeg fra et slankehæfte fra AltForDamerne.
Dertil serverede jeg ristede kartofler, små ristede gulerødder, hakkebøf og bearnaise. En rigtig lækker aftensmad:)
Rødbede- og æblesalat med parmaskinke (2 pers.)
6-8 små rødbeder
½ stort æble
2 håndfulde babyleaves
4 skiver parmaskinke
1 spsk. rosiner
1 spsk. olivenolie
½ spsk. balsamico
frisk timian
salt
Skrub rødbederne rigtig godt. Er de nye og friske skal de ikke skrælles. Del dem i kvarte.
Kom dem i et ildfast fad og vend dem med olivenolie, balsamico og salt.
Bag dem ved 200 grader i ca. 40 min. til de er møre.
Rist parmaskinken i ovnen i et par min til den er sprød.
Skyl æblet og skær det i tynde skiver.
Skyl, slyng og anret salaten på et fad.
Fordel de bagte rødbeder, æbleskiverne, rosiner og smuldret parmaskinke over.
Drys med lidt frisk timian.
Server med det samme.
6 kommentarer:
Oooh my, den må jeg vist hellere prøve. MUMS! Og det var da et helt fantastisk måltid, til en dag som denne, hvor jeg i hvert fald ikke kunne spise det helt vilde til aften ;)
Kristine, den smagte også bare rigtig skønt:)
Det må man sige! Jeg spiste heller ikke ret meget, men Kristian skulle jo også have noget at spise:)
Kristine, den smagte også bare rigtig skønt:)
Det må man sige! Jeg spiste heller ikke ret meget, men Kristian skulle jo også have noget at spise:)
Nøj hvor ser den lækker ud den salat, jeg er også helt pjattet med bagte rødbeder og i selskab med æbler er det jo en fryd for smagsløgene :)
- Maj :D
Det ser VIRKELIG lækkert ud! Det skal jeg helt sikker lave en dag snart!
-Kine
http://thescreenisus.blogspot.com
Maj, rødbede og æble smager nemlig rigtig godt sammen- også sammen med frisk timian!
Kine, det smager også bare rigtig godt!
Send en kommentar