torsdag den 11. juli 2013

Sommersalat med grillet kylling og brie

Lige nu er der virkeligt lækker salat at hente hos damerne på torvet. Den er altså bare lige lidt grønnere og lidt sprødere:) Sammen med en ordentlig omgang sommergrøntsager, et stykke grillet kylling, et par skiver brie og et drys nødder er det en virkelig lækker og let aftensmad en lun sommeraften. Jeg ville ha haft tallegio i stedet for brien, men det kunne oste-damen desværre ikke klare. Rødkitost er ellers bare min favorit:)

Sommersalat med grillet kylling og brie (2 pers.)
2 kyllingebryster
4 skiver brie
½ frisee salat, hakket
1/4 spidskål, finthakket
1 stor gulerod, i skiver
1/4 agurk, i skiver
1 dl. friskbælgede ærter
½ dl. hasselnødder, grofthakkede

Dressing:
½ dl. olivenolie
½ spsk. cironsaft
1 tsk. dijonsennep
½ tsk. honning
salt, peber

Krydder kyllingebrysterne med salt og peber. Grill dem til de er gennemstegte.
Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber.
Anret grøntsagerne på 2 tallerkner.
Skær kyllingen i skiver og anret oven på salaterne. Anret brien sammen med.
Drys med nødder og dryp med dressingen.
Server straks.

4 kommentarer:

Unknown sagde ...

Uhm sikke en lækker salat, sommer grøntsager, grillet kylling og en god fed ost - det går man alrdig glat i byen med :-)

god weekend

kh Maria

A + K = ♥ sagde ...

Åhha', brie i salater duer altid - så er kødet uunderordnet B-)

- Anne

Piskeriset sagde ...

Den ser dejlig ud! Jeg bruger desværre ikke ost så tit i salaterne... og nu jeg tænker over det, forstår jeg ikke hvorfor! Ost er jo skønt :-)

MissMuffin sagde ...

Maria, det kan man nemlig ikke og så er den tilmed LCHF :)

Anne, brie duer så meget i salater, det smager virkeligt skønt..

Piskeriset, jeg elsker ost i salater! Lige nu er det især fed feta der hitter. Hele vinteren spiste vi masser af emmentaler. Uhm..