Der har været lidt stilhed på bloggen, men det skyldes også, at vi har været en tur på Sjælland for at besøge Kristians familie. Nu er vi hjemme igen, godt trætte og med et tomt køleskab.
Derfor skal jeg til at lave madplan, men har aboslut ingen fantasi. Kun at vi hvertfald skal grille hvis vejret bliver så godt som lovet :)
Hvad skal I have at spise denne uge?
11 kommentarer:
Det lyder også skønt med familiebesøg :)
Her står madplanen på nogle af følgende ting:
Kartoffelsalat og frikadeller m.salat
Marinerede koteletter med broccolisalat og dampede bønner
Stegt kylling med skysovs, nye kartofler og bønnesalat og dagen efter restemad bestående af kylling med pesto,pasta og feta med tilhørende salat :)
Åhr, kartoffelsalat og frikadeller! Det må vi også have, men kun hvis jeg kan få danske kartofler. Det er virkeligt en livret- tak for inspiration:)
Thaideller, kyllingespyd med salat, karbonader med ærter og gulerødder, pitabrød
Jeg er blevet ret vild med at lave mad i stegeso, så vi skal helt sikkert have simremad i stegesoen. Stort set alt kan bruges i stegesoen, og retterne kan varieres i det uendelige. :-)
sommerligt mad!
Tærte (har idag lavet en med spinat, røget laks, rejer og champignon..mmmh)
Noget med asparges!!! Yngling sommer grønsag. Både i salater og på grill!
En salat der er lækkert er asparges med bacon omkring, der grilles. Salat på et fad, derpå de letafkølede asparges og så parmesan flager..mums. Evt en lille olie/eddike dressing.
Elin, lyder som en god blanding der er på din madplan :)
Christina, jeg kan også godt lide mad fra stegeso, men synes det hører efterår/vinter til. Lige nu er det mest lette, sommerlige retter med masser af grøntsager vi har lyst til.
Anonym, har det på samme måde. Det er nu der er masser af friske, danske asparges og at de nye kartofler begynder at dukke op, så det skal altså nydes:)
Du skal da prøve at lave min rabarber kyllig:
http://vanloseblues.blogspot.dk/2014/05/rabarberkylling-kylling-i-fad-med.html
- så god at man er nødt til at slikke fadet for at få det hele med (:
Sjovt, der står også frikadeller med kartoffelsalat på min madplan. Med nye kartofler naturligvis, og dertil majs med masser af smør og salt. :)
I morgen skal vi have laks og spidskålssalat samt smørstegte gulerødder stegt med hasselnødder og brombær.
Senere på ugen skal vi have Lone Landmands friske pasta med asparges, mandler og flødesauce.
Men den der rabarberkylling lyder også skøn, så det kan være at den kommer på bordet i weekenden :)
Kh Helle
Maria, den er skam på menuen i aften- med rabarber fra haven :)Det lyder nemlig ret spændende. Tror vi skal have blomkålsris dertil:)
Helle, kartoffelsalat og frikadeller er altså også bare en klassiker:)
Jeres menu lyder sååå lækker:)
Sjovt, MissMuffin, at du skriver, at mad i stegeso hører efterår/vinter til. Det synes jeg nemlig også, men det har bare været så koldt (i hvert fald på Nordfyn) på det sidste, så lige pludselig er der faktisk kommet simreretter på madplanen, uden jeg selv har tænkt over, at jeg er gået væk fra sommerretterne ... :)
Send en kommentar