torsdag den 29. januar 2009

JEF FIK DET!!!

Ja, jeg gjorde så!!
De ringede da Kristian og mig var på vej ud at handle, at de gerne ville have mig! 1 ud af 97 ansøgere, det er sq heldigt!!!
Skal starte 1. marts, så er bare super glad! Især fordi jeg faktisk har sagt mit arbejde op i Salling fordi jeg er så træt af det og ikke kommer super godt ud af det med min chef..
Så det hele passer bare perfekt...

Vi fik handlet i Bilka og hentet foder til Emma i Maxizoo. Pillerne Emma får giver øget appetit, så hun har næsten spist mig ud af huset, normalt vil hun ellers ikke røre hendes tørfoder, så nye forsyninger skulle hentes. Lidt guffere røg også med i kurven...

Kristian blev så glad på mine vegne, at han inviterede på mad, så vi var ude at spise og hygge os, så idag har bare været en super dag, og hvor er jeg træt nu:)

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

TILLYKKE !!!! Bare super godt !!!

MissMuffin sagde ...

Er også bare rigitg glad!!

Anonym sagde ...

Tillykke - det er skønt for dig. Læreplads - indenfor hvilket område er det? Pøj pøj med det og 1. marts - det er jo lige om lidt

Mette Lykke sagde ...

Stort tillykke fra mig.
Hmm.. Vel var du heldig,men det var nok mest fordi du havde de kvalifikationer og kompetancer de havde brug for. Plus den helt rigtige personlighed osv..Så det var ikke kun held, men ligeså meget forstand.. Som man siger. :-)

Sifka sagde ...

Det var da dejligt, tillykke:)

MissMuffin sagde ...

Det er en elevplads i en kommunes Børne og kultur-afdelingen, hvor stillingen primært hører inde under socialområdet, så det er bare rigtig spændende!

Tak til jer der har krydset alt der kunne krydses, er sikker på det hjalp:)