tirsdag den 20. januar 2009

Solskinstur..



Dagen startede grå og trist, men endte i solskin og klart vejr. Den chance ville vi ikke lade gå fra os, så vi gik på en dejlig lang tur. Desværre lidt for lang, for den gamle dames ryg gjorde knuder, så nu putter hun i varmen og har fået en lille pille at hvile på.. Stakkels Emma..

Morgenen er allerede blevet til middag, og jeg er ingen vejne kommet. Nu må jeg heller få gang i musikken og få lavet lidt, inden dagen forsvinder helt for mig...

5 kommentarer:

Irene sagde ...

Søde MissMuffin, nyd din fridag og glem alt det du "burde" nå, nyd dagen og din venninde....Nyd livet :-))

MissMuffin sagde ...

Jamen.. Jeg nyder faktisk også at gøre rent:)
Så der nydes derud af, desværre kom der et afbud til i aften, men der er altid masser at lave..

Anonym sagde ...

Stakkels Emma! Men det var godt at læse, at du tager dig af hende.

Anonym sagde ...

Nu ligger Emma og har det rart efter en dejlig tur :o)
Har du haft hende siden du var 11 år?

Det er svært at vurdere, hvor meget de kan holde til vores aldrende hunde. Min Rufus bliver 10 år i denne måned. Han vil stadigvæk meget gerne gå lange ture, men er træt på tilbagevejen, hvor han tager nogle hvil.
Jeg har svært ved at afkorte turene, når han er så glad for at gå. Men han tænker selvfølgelig ikke over, at vejen er lige så lang hjem.

MissMuffin sagde ...

Ja, hun er så flyttet med hjemmefra da jeg flyttede til Nørresundby og må have hund hvor jeg bor, så jeg har kendt hende hele hendes liv:)

Det er nemlig svært Lone, og man vil jo gerne gøre det bedste for sin hund. I perioder er hun superfrisk, i andre meget stille, så det er hele tiden med at finde balancen..