Lige for tiden er det ikke rigtig kogebøgerne, der inspirere min madlavning, men derimod de amerikanske madblogs. Og dem er der jo en milliard af!
Som regel finder jeg dem når jeg skal have mit daglige "food-fix" på Foodgawker og denne opskrift er også fundet derinde:)
Bloggen hedder Seasalt with Food.
Portionen er overraskende stor, så madplanen er allerede ændret for denne uge; den står på rester imorgen.
Kyllingen blev vildt lækker, saftig, smagfuld og sprød.
Skal man bar ha en kyllingebryst ville jeg til enhver tid lave det på den her måde, selvom den nok indeholder lidt flere kalorier.
Med lidt citronskal og krydderurter i raspen ville det være så lækkert!
Jeg brugte lidt mindre ost og tomatsauce og så tilsatte jeg desuden aubergine og squash for at få lidt mere grønt deri.
Vi fik en helt enkel salat dertil. Perfekt comfort-food på en regnvejrsdag:)
Chicken Parmigiana (4-6 personer)
2 kyllingebryster
400 g. fuldkorns pastapenne
½ squash
½ aubergine
1 glas tomatsauce (500-700 g.)
1 æg
rasp
friskhakket persille
2 kugler frisk mozzarella
3 spsk. friskrevet parmesan
salt, peber, olivenolie
Varm ovnen op på 200 grader.
Slå ægget ud i en dyb tallerken og pisk det sammen med lidt salt og pber.
Kom rasp op i en anden tallerken.
Beklæd en bageplade med stanniol eller bagepapir.
Vend først kyllingebrysterne i æg, derefter i raspen og læg dem på bagepladen.
Bag dem i 25 min og vend dem en gang undervejs.
Imens koges pastaen efter anvisningen på pakken og lad det dryppe af.
Skær squash og aubergine i små tern.
Når kyllingen er færdigstegt skæres den i mundrette bidder.
Bland pasta, grøntsager, tomatsauce, persille og kylling sammen og kom det i et stort ildfast fad.
Pluk mozzarellaen i stykker og fordel det over fadet sammen med parmesanen.
Bag fadet ved 200 grader i 20 min.
8 kommentarer:
Chicken parmigiana er min livret!!! Det er bare så lækkert, totalt comfortfood i mine øjne... JEg plejer dog at lave den med frisk paste til, vil prøve at lave den med pastaen i fadet og så i ovnen næste gang, det ser lækkert ud...
hilsen Jannie
Jannie, jeg ved ikke hvordan det "rigtigt" skal laves, men det her smager såååå godt og Kristian var helt vild med det- det sker sjældent herhjemme:)
Jeg ved heller ikkeom det jeg laver er "rigtigt", men den opskrift jeg bruger er i hvertfald vildt god... Ja man ved det er et hit når alle i huset er vilde med det :O)
Det er også det vigtigste:)
og så fik jeg også lavet det ;) omnomnom! det er altså en vinder og så er det nemt.
Lyder godt Line:) Vi har også fået rester idag, det er rigtig dejlig mad der varmer helt ind i sjælen:)
Ej hvor ser det bare lækkert ud! Tror helt sikkert at det skal prøves en dag, er fan af pasta og kylling, så det kan vist ikke gå helt galt :)
Anne, det er rigtig nemt at lave, så kast du dig endeligt ud i det:)
Det er en ny livret herhjemme:)
Send en kommentar